Állandósult cikluszavar okai? Már ötletem sincs, mitől lehet, egyszerűen tanácstalan vagyok.
27 éves vagyok. Egészen nyárig minden rendben volt a ciklusommal, már több, mint tíz éve. Aztán ősszel egy ciklus konkrétan kimaradt, legalábbis 49. napra jött meg, és most ez a következő megint késik, már a 39. napon vagyok.
Voltam nőgyógyásznál. Ultrahanggal megvizsgált: mindent rendben talált.
Nem vagyok stresszes, igazából sokkal inkább rendben van az életem, mint eddig bármikor.
Normális a testsúlyom, egészségesen étkezem, rendszeres a testmozgás.
Voltam méhnyakrákszűrésen: negatív. A vett kenetet minden szempontból tökéletesnek minősítették.
Akkor mi ez? Valaki, tapasztalat? :(
Vérvizsgálatot (hormonvizsgálatot) is végeztek?
Mert nem írtad.
Egészséges étkezésbe belefér a búza, de ez annyira egészséges, hogy sok nőnél okoz hormonzavarokat. Szóval táplálkozásra sosem vennék mérget, viszont ez jó, mert ha táplálkozás eredetű egy probléma, akkor azon valószínűleg lehet segíteni !!
Szia, nem tudom mitől van de ne haragudj hogy nem választ adok a kérdésedre, ezesetben én szeretnék tanácsot kérni. Ha nem zavar, a gondom akkor leírnám.
15 éves leszek 1 hónap múlva. 12 évesen jött meg előszőr a menstruációm. Most 8 napja hogy elmúlt, és a mai napra újra vérzek, de nem folyik, csak ha megtörlöm ott lent, akkor látom hogy vérzésem van. Van barátom 2 éve, és a szexuális életünket megszakításosan éljük. (Nem szeretném, ha oda menne mert nem akarok terhes lenni, úgy érzem ez még ráér) 4-5 napja kicsit stresszesebben élek,mint azelőtt de nem biztos hogy ennek lenne valami jelentősége. Kérlek ha volt benne részed, vagy tapasztaltál esetleg tudsz erről az esetről valamit, jelezd nekem. Nagyom fontos lenne ha írnál, még holnap reggelig mert, holnap megyek nyaralni. Köszönöm hogy leírhattam a problémámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!