Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lábgyantázásról vélemények?

Lábgyantázásról vélemények?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és gondolkozok azon, hogy gyantázzam-e a lábam. Mennyire fáj? Mennyire hatékony? Ajánlanátok?

2015. jún. 5. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Eléggé fáj és nekem, sőt egyik ismerősömnek sem nő semmivel sem lassabban a szőr, mint a borotvától.
2015. jún. 5. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem a vádlim hátsó felén folyamatosan benő miatta a szőr, ezért csak a combomat gyantázom. Alatta borotválom inkább, kb két-három naponta.

de egyébként próbáld ki és ha nem nő be a szőr a bőröd alá, akkor hajrá!

amúgy kicsit fájdalmas, de kb 5 perc és alig fáj, és hatékony is, ha elég hosszú a szőr. tehát ezt max 2hetente tudod, de addigra meg hosszú lesz a szőröd, ergó egy csomó ideig szőrös lábbal kell szaladgálnod.

én speciel nem ajánlanám, mert annyira azért nem király. jó mondjuk puha lesz a lábad, de ha arról van szó, hogy valaki fogdosná, akkor randi előtt én úgyis mindig átszaladok a borotvával rajta:D

16L

2015. jún. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!