Vácott Dr Reszler Beáta nőgyógyászról vélemények?
Figyelt kérdés
Először mennék nőgyógyászhoz, ezért gondoltam, hogy elsőnek egy nő vizsgáljon meg, mert elég gátlásos vagyok egy idegen férfi előtt. Érdekelne a doktornőről kinek mi a tapasztalata.2015. ápr. 28. 13:31
1/10 anonim válasza:
Helyeslem elharározásodat, jókat hallottam róla, de sajnos én nem voltam nála.
2/10 anonim válasza:
Mintha itt írt volna korábban valaki róla pozitív dolgokat.
3/10 anonim válasza:
Jé, aki lepontozott, az miért tette?
Ha esetleg rossz véleménye lenne, akkor azt inkább írja meg, okulás végett!
4/10 anonim válasza:
Ja az első vagyok, most látom, hogy más valaki is pont annyi százalékos mint én...
5/10 anonim válasza:
Sokan panaszkodnak rá hogy fájdalmasan vizsgál.
6/10 anonim válasza:
Most voltam nála először, és fájt a vizsgálat! Még vérzett is tőle :( Félek, hogy megsértett valamit... Viszont gondolom nem szándékosan, csak így jött ki, de az előttem lévő hozzászóló mást mond, Úgyhogy lehet, hogy ez általános nála...:-/
7/10 anonim válasza:
Nagyon fájt amikor szülés előtt vizsgált, és nem csak nekem. Nem csak ő, de soha többet nő hozzám nem nyúlhat. Kétszer fájt életemben vizsgálat, mindkettő orvos nő volt. Soha többé...
8/10 anonim válasza:
Nagyon kedves volt, teljesen fájdalommentesen óvatosan vizsgált és mindent elmagyarázott mit miért csinál. Ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!