Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 orvos 2 vélemény,50-50%-ban...

4 orvos 2 vélemény,50-50%-ban egyeznek a vélemények. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szemölcsszerűségek vannak a szeméremajkaimon. Növekednek és szaporodnak :S Legelőször nőgyógyásznál jártam vele (sztk-s) aki elkezdte kezelni, mire múlni kezdtek a régiek, de terjedni is. Aztán olvastam egy HPV centrumról, ott a recepciós a bőrgyógyászatra irányított. A bőrgyógyász azt mondta hogy ezek hormonális elváltozások, szokott lenni a pasiknál is. Viszont esedékes volt az évi rákszűrés is nálam, így átmentem ugyanennél a centrumnál a nőgyógyászhoz. Megemlítettem neki ezeket a bigyuszokat, ő HPV-t kiáltott, és azt mondta hogy végső esetben ezeket le kell fagyasztgatni.

Evvel már egy olyan nőgyógyászt akartam megbízni akit ismerősök ajánlanak, így elmentem hozzá. Mikor elmeséltem neki ezeket a szemölcsöket, és hogy nem éltem előtte szexuális életet, levitt a bőrgyógyászatra (egy épületben vannak) aki szintén azt mondta hogy ez egy olyan hormonális probléma, ami van a pasiknál is.

Most komolyan mi a fenét csináljak??? Most néztem meg őket és megint nőttek :S

2015. febr. 22. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha hormonális probléma ha nem, le kellene fagyasztani, hogy ne növekedjen, vagy szaporodjon.
2015. febr. 22. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ennyit az orvos"tudományról".
2015. febr. 23. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!