Ha szűz vagyok, akkor fáj egy nőgyógyászati vizsgálat?
Azt tudom, hogy ekkor nem hüvelyen keresztül vizsgál meg, de mégis mit dug be a végbélnyílásomba, milyen vastag és milyen hosszú? Ha esetleg cisztám van, akkor is rátud jönni erre vagy ahhoz hüvelyen keresztül is meg kell vizsgálnia? Kb. meddig tart maga a vizsgálat?
Köszönöm válaszaitokat!
Én egy hónapja voltam szűzen nőgyógyásznál.
18 éves vagyok, szóval meglepődött, hogy még szűz vagyok. Előre szóltam neki, és megkértem, hogy ne vizsgáljon meg. Elég viccesen nézhettem ki, ahogy ott ültem, és kérleltem, hogy ne vizsgáljon meg. De hajthatatlan volt, mert olyan problémával mentem. Elküldött levetkőzni, majd fel kellett feküdnöm a vizsgálóasztalra. Segített is, mert úgy remegtem, hogy majd összeestem. Megkérdezte, hogy használok-e tampont. Mondtam, hogy igen, így megvizsgált hüvelyen keresztül. Végig mondta, hogy nyugalom, mély levegő, lazítsak. Ezekből nekem egy sem sikerült. Állandóan feszítettem magam, mintha muszáj lenne,így nem volt valami kellemes a vizsgálat. Megvizsgált egy ujjal hüvelyen keresztül, meg szűzeknek való kacsával is, mert vett kenetet. A végbelemhez egyátalán nem nyúlt, szóval nem tudom, hogy azt hogyan csinálják. Az egész talán 5 percig tartott, bár nekem egy örökkévalóságnak tűnt.
Azóta voltam már újra vizsgálaton, és ez már sokkal könnyebb volt. Rájöttem, hogy nem kell görcsölni. Felfeküdtem, aztán lazítottam. És alig éreztem valamit. A doki ugyanaz volt, szóval az egész fejben dől el.
Szóval bátorság, és nyugalom. Hülyén hangzik, amikor azt mondja az orvos, hogy lazítsál, és legszívesebben elküldenéd egy melegebb éghajlatra, de tök igaza van. Ha nem feszíted meg magad, és tudsz lazítani, akkor az egész nem egy nagy ügye. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!