Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja a menstruacio...

Mi okozhatja a menstruacio keseset, a terhessegen kivul?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok, rendszertelen a mensrtuaciom,egyszer megjon , egyszer nem, van mikor sokaig tart , van mikor nem... mikor kezdett bealni akkor halt meg az egyik legjobb baratom es nagy sressz ert, emiatt ujra rendszertelen lett!

Mar januar ota nem jott meg! Anya ejjel nappal dolgozik mert nem vagyunk a leggazdagabbak...mar mondtam neki, es azt mondta neki is ilyen volt a menzesze fiatal koraban...Nogyogyaszhoz nem akar elvinni, nallunk a varosban (erdelyben) nem tudom hova kell menjek, ellensegesek az emberek... Szoval van valami gyogyszer, tea, vagy akarmi ami segithet? masfel eve menstrualok

2015. jún. 1. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Az első években még simán lehet rendszertelen, ez normális.

Viszont Nálad van stressz is, ami durva esetben menses kimaradást okozhat. A sokk, a rossz körülmények és főleg az éhezés ilyen hatású a legtöbbeknél.

2015. jún. 1. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
(Sokk alatt komoly fizikai sokkot értek, nem tudom, lelki esetben ki tud-e ennyire akadni maga a szervezet, hogy leállítja.)
2015. jún. 1. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Cickafark, borókabogyó, kakukkfű, kamilla, ezeket ihatod, de sok más ok is lehet, felfázás, fertőzés, amit viszont orvosnak kellene megnézni.
2015. jún. 1. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Ne ertsetek ferre! Enni eszek! arra mindig meg van a penz! Csak miota apukam elhagyott minket, anya sokat nincs itthon mert dolgozik es o se tud mar mit csinalni, h itthon is legyen meg dolgozzon is... Ezert en is elszoktam menni dolgozni egy kozeli faluba a rokonokhoz
2015. jún. 1. 16:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Cicka fark teat probaltam mar, nem sok hatasa volt :(
2015. jún. 1. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Magadtól ne szedj be semmit, mert lehet hogy inkább ártani fog! A stressz is okozhatja, de mindenképp el kéne menned nőgyógyászhoz! Neten keresd meg az Erdélyben dolgozó nőgyógyászokat, fórumokat is nézegess, hátha találsz valamit!
2015. jún. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!