Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 hónapja nem jön meg. Terhess...

3 hónapja nem jön meg. Terhességen kívül milyen egyéb okai lehetnek ennek? 35 éves nő vagyok.

Figyelt kérdés
Tudom, h lásson nőgyógyász...fog is, de addig is, ha tudnátok okokat leírni, h megnyugodjak az jó lenne.

2013. okt. 4. 12:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Ciszta, tumor, fertőzés, hormonális zavarok. :(

Mielőbb doki, remélem nincs semmi gond.

2013. okt. 4. 12:17
 2/28 anonim válasza:
Hát így hogy 35 éves lehet hogy terhes de nem biztos. A barátnőmnek volt olyan hogy 3-4 hónapig nem volt de ő sem volt terhes.Lehet hogy csak ki maradás vagy valami.
2013. okt. 4. 12:18
 3/28 A kérdező kommentje:
Hát most vagyok túl egy teljes kivizsgáláson, de minden leletem jó lett...nődoki még nyár vége fele szintén látott, ő sem tapasztalt gondokat, hormonálisan se, utána indult el ez, h nem jön meg. A teljes kivizsgálást is, azért csinálták, mert szédültem, fájt a fejem, és egy kis ideig a hasam is, ill. később erős hányingerem is volt, viszont terhes meg nem igen lehetek.
2013. okt. 4. 12:20
 4/28 A kérdező kommentje:
Csak, h konkrétan írjam, mert nincs kapcsolatom, így a semmitől nem lehetek az! :)
2013. okt. 4. 12:21
 5/28 anonim ***** válasza:
Miért vártál ennyi ideig ? Egy hónapban esetleg kimarad oké ... de ha a 2 .-ban sem jön meg ,én elmentem volna dokihoz .Hogy vagy egyébként ?Érzel magadon változást ? Terhességi tesztet csináltál ? Nem tudom tervezel e gyereket ,de akkor is inkább ő legyen a kimaradó menstruáció okozója ,mint egy esetleges terhesség. Írd meg mit mondott a doki ! Ne aggódj :-) !
 6/28 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Tuti, hogy nem vagy terhes? Volt ultrahang?

Egyébként ha nagyon sovány vagy, fogyókúráztál, az is okozhatja a menstruáció kimaradását.

7/28 anonim ***** válasza:
(Bocsi ... nem láttam ,hogy időközben kiegészítetted a kérdésedet . )
2013. okt. 4. 12:22
 8/28 anonim ***** válasza:
azért egy ciszta nem alakul ki hipp-hopp. Nem vagy nagyon stresszes? Vagy túl sovány? Hormonzavar? Azért ne idegeskedj.
2013. okt. 4. 12:23
 9/28 A kérdező kommentje:

Sovány alkat vagyok alapból is, inkább kicsit híztam.

Tuti, fix, h terhesség nem lehet, sajnos, bár arra gyanakodhatnék! :(

2013. okt. 4. 12:24
 10/28 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy voltál kivizsgálásokon. Az orvos mire gyanakszik?
2013. okt. 4. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!