Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 hónapja nem jön meg. Terhess...

3 hónapja nem jön meg. Terhességen kívül milyen egyéb okai lehetnek ennek? 35 éves nő vagyok.

Figyelt kérdés
Tudom, h lásson nőgyógyász...fog is, de addig is, ha tudnátok okokat leírni, h megnyugodjak az jó lenne.

2013. okt. 4. 12:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Igen.
2013. okt. 4. 12:53
 22/28 anonim ***** válasza:
Endokrinológusnál nem jártál még? Ő jóval tüzetesebben nézi meg a hormonrendszert. Nekem is 3 hónap maradt ki még 3 éve, minden hormon eredményem rendben volt és mégse jött meg, bár előtte szakítottak velem telefonon, amitől eléggé lehidaltam, 1 óra múlva megjött, majd 3 hónapig semmi. Aztán visszaállt..
2013. okt. 4. 13:10
 23/28 A kérdező kommentje:
Hát ott spec nem jártam...gondolom, úgy voltak vele a dokik, h minek küldjenek oda, ha nincs rá utaló jel a többi leletekbe.
2013. okt. 4. 13:35
 24/28 A kérdező kommentje:
Mindenesetre, azért köszönöm az eddigi válaszokat, mert én már kezdtem rémeket látni, így azért jobb, h tudom, h akár egyszerűbb oka is lehet.
2013. okt. 4. 13:51
 25/28 anonim ***** válasza:

Én írtam a lisztérzékenységet.

Ne add fel. Reméljük, semmi gond sincs a szervezeteddel, csak stresszesebb időszakot élsz, és ezt reagálja túl.

De ne engedj nekik.

Saját sztorim. Őrjítő fejfájásoktól, migréntől szenvedtem. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm. Senki nem hitt nekem. Orvostól orvosig jártam. Ekkor 17 éves voltam. Megkaptam az orvosoktól, hogy mit képzelek, még fiatal vagyok, ne hisztizzek, és ne beszéljek be magamnak mindenféle betegséget.

Pedig jól tanuló, szorgalmas, nem hisztiző lány voltam. Csak nem bírtam már azt a görcsös fájdalmat, és a hányingert, ami vele járt.

Nem adtam fel, és kb. 19 lehettem, amikor egy doki végre komolyan vett. Befektetett a kórházba, és elküldött kivizsgálásokra. Egy gyógyszertől (2,5 hónapig kellett szednem) rendbe jöttem. És csak egy doki kellett hozzá, aki vette a fáradtságot, és végre komolyan vette a bajom.

Úgyhogy ne add fel.

2013. okt. 4. 13:52
 26/28 A kérdező kommentje:
És neked ezeket a migrénes görcsöket mi okozta? Vagy akkor derült ki, h lisztérzékenység?
2013. okt. 4. 14:09
 27/28 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy problema is allhat a hatterben. Akar normal TSH ertek mellett is. Hizast irtad. Hajhullas, szekrekedes, faradekonysag, libido csokkenese, depresszio,indolatlan ingerultseg nem jelentkezett mostansag?

Ami meg eszembe jutott: korai menopauza/petefeszek kimerules :S

Nodokin kivul en is endokrinogust javaslok.

2013. okt. 5. 14:57
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát amit írtál azok többsége másokhoz is köthető, de jövőhéten remélem bejutok nődoki, és rákérdezek erre az endro akármicsodára is! :)
2013. okt. 5. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!