A terhességen kívül milyen oka lehet a menstruáció késésének?
Figyelt kérdés
Majdnem biztos, hogy nem vagyok terhes (holnap csinálok tesztet), de már 8 napja késik a menstruációm. Soha nem volt túl pontos, kb. 3-5 nap késés belefér, de ennyi azért nem. Tiszta idegroncs vagyok, 3 hete voltam utoljára együtt a barátommal, akivel azóta szakítottunk. Védekeztünk, de félek, nagyon nem hiányozna egy baba.2013. aug. 11. 20:07
1/7 anonim válasza:
E-vitamin hiány, illetve vashiány is okozhatja!
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, akkor nagyon stresszes időszakom volt és amiatt! De gondolom még sok más dolog is lehet a háttérben, szóval nyugodj meg egy kicsit, az idegeskedés még rátesz egy lapáttal.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha a stressztől is lehet, akkor talán nálam is ez játszik, és nincs baj.
2013. aug. 11. 20:17
4/7 anonim válasza:
Nekem nagyon sokszor késik, sőt, elég sűrűn ki is marad egy-egy hónap! Mikor voltam hétfőn belgyógyásznál és fellobogtattam neki egy januári vérvételem eredményét. Első kérdése az volt, hogy normálisan meg szokott e nekem jönni. Pislogtam rá nagy szemekkel (ugyanis nem emiatt mentem belgyógyászhoz xD) és mondtam, hogy egyáltalán nem. Mire mondta, hogy hát azért, mert vashiányom van és meg is mutatta a leleten, ahol ez látszik is. Szóval ahogy előttem is mondták, vashiány, meg igen STRESSZ! Mindkettő most nekem is kijutott bőven, júliusba nem is jött meg, június óta most van meg először. Eléggé kikészít olykor ez az egész...
5/7 anonim válasza:
Nekem is 8 napot késett. Szerintem a hőség volt ilyen hatással.
6/7 anonim válasza:
akár minden különösebb ok nélkül, felnött korban is báemelyik nőnél előfordulhat néha hogy késik avgy akár ki is marad. Lehet még szervi oka pl ciszta, myoma. Lehet hormonális oka is. lehet tényleg a stressztől a melegtől.
7/7 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet, nem vagyok terhes. Akkor várok remélem, tényleg csak a meleg meg a stressz. Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 12. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!