Milyen intim mosakodószert ajánlotok, aminem okoz irritációt?
Figyelt kérdés
vmi olyan kéne,amitől nem alakul ki újra a hüvelygombám,gombaölő, és helyreállítja a hüvelyph értékét
nem vmi bóvli
ötletek?
2015. máj. 30. 20:21
1/8 anonim válasza:
Víz és max tusfürdö. Az intim mosdószereket épeszü ember nem használja, mert csak hajlamosít a fertözésekre
4/8 anonim válasza:
Minden intim mosakodó káros, főleg, ha nem csak kívülről használod, hanem a hüvelyt is mosod.
5/8 anonim válasza:
miért is lettem lepontozva? Nekem a nőgyógyász ajánlotta az ecetes vizet, azóta nincs hüvelygombám, folyásom, nincs kellemetlen szag sem, frissebbnek és tisztábbnak érzem magam de ti ezt biztosan jobban tudjátok idióta lepontozós barmok.
6/8 anonim válasza:
A tusfürdő károsabb mint az intim mosakodo.
Kérdező, olyan ami illatmentes. Mondjuk én lactacid-ot használok, tejsavas, nyilván csak külsőre kell de a ph-t intim részre tervezték nem úgy mint a tusfurdoket.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Lactacyd nagyon jó én is azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!