Klion hüvelytabletta irritációt okozott, lehetett az alkoholtól?
Figyelt kérdés
Az orvosom Klion hüvelytablettát írt fel nekem. Tegnap először használtam, de erős irritációt okozott, reggel meg elég erős folyást. Csak most láttam, hogy nem szabad alkoholt fogyasztani a használata alatt, és én meg pont tegnap este, előtte ittam egy pár sört. Lehetett emiatt az irritáció? Merjem újra alkalmazni (ezúttal persze alkohol nélkül...)?2008. dec. 21. 03:32
1/4 anonim válasza:
Az alkhol gyakran befolyásolja a gyógyszerek hatását, de 1 pohár sör, az sztem kevés. Igazából sztem hívd fel az orvos, és kérdezd meg, hogy ekkora mennyiség befolyásolhatja-e a hatást. De sztem az irritáció inkább magának a gyógyszernek volt a hatása, lehet gyengén allergiás vagy a hatóanyagra, vagy ilyesmik.
2/4 anonim válasza:
Az igaz, hogy a Klion és az alkohol együtt csúnya rosszullétet okozhat, de nem helyileg, hanem a központi idegrendszerben, úgyhogy nem hiszem hogy attól lennének a tüneteid.
3/4 anonim válasza:
Természetes volt az az erős folyásod reggel hiszen ami oda bemegy annak ki is kell jönnie. Az a pár sör meg nem hiszem hogy gubancot okozott volna, mert a klion csak a hüvelyben hat a sör meg tuttommal a gyomorba kerül :)
Az erős irritáció lehetett attól, hogy nagyon erős az a fertőzésed ami a hüvelyedben van/volt és azzal lépett "reakcióba".
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, azóta egyszer próbáltam, és soha többet. nem erős a fertőzésem egyébként. olyan irritációt okozott, ami biztos, hogy nem normális. inkább még élek kicsit az enyhe folyással mint ezzel a rettenettel, amíg nem kapok mást:)
2009. jan. 20. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!