Miért történik ez és voltak-e így vele több nők is?
Muszlim vagy? (a víz miatt kérdezem)
Az számít egyedül, hogy a vizsgálat és tenyésztés nem hozott ki eltérést! Tenyésztést végezetek ugye? A rossz szagú folyás általában bakteriális eredetű.
Tenyésztés igen . Nem volt sem bakteria sem gomba a leleten. De ez csak iszonyú volt. Naponta 3-4 bugyit kellett cserélnem. És az az érdekes hogy ez megállt amint ujra elkezdtem a közösülést. Azt szeretnem megtudni hogy miért volt ez így ? Hogy ennyire befolyásolja a szex az egészséget??
Igen muszlim vagyok
Elvileg nincsen összefüggés... Talán annyi, hogy a nemi élet hatására a hormonok egyensúlya némileg megváltozik, ami megmutatkozhat a váladék mennyiségében. Nálam éppen fordítva van... Akkor van több váladékom, ha többet vagyok a férjemmel.
Egyébként nekem az orvos javasolt hüvelyflóra helyreállító kúpot a folyásnál és segített is. (gynofloor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!