Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cérnagilisztám van? Fokhagymáv...

Cérnagilisztám van? Fokhagymával hány nap alatt múlik el?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 21:15
 1/8 A kérdező kommentje:
elnézést, a ?jel nem kell oda.:) ezt kijelentettem
2010. febr. 25. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Fokhagymával nem tudom, de gyógyszerrel 1-2 nap...
2010. febr. 25. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvossal és gyógyszerrel pár nap, fokhagymával lehet hogy több hét, hónap vagy egyáltalán nem. Nem vámpír ez, hogy a fokhagyma elég legyen neki:)))
2010. febr. 25. 21:23
 4/8 A kérdező kommentje:
tegnap vettem be egy vermox tablettát...vajon ez segített?
2010. febr. 25. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
A vermox tablettát testsúly szerint kell adagolni. Valószínűleg az orvos is ugyanezt adja (a kisfiam is ezt kapta), csak megmondja, neked mekkora adagot kell bevenned. Ne félj, nem vizsgálnak meg! Csak elmondod, mit találtál és már írja is a gyógyszert rá. Elég a háziorvoshoz menned. Max.2-3 nap és eltűnnek a giliszták.
2010. febr. 25. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Az orvosok tudják, hogy ezt egy nagyon kínos betegség; egy orvos nem fog kinevetni, és nem fog róla pletykálni sem, mert köti a titoktartási kötelezettsége.
2010. febr. 25. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Ami még fontos, hogy el kell kerülni a gyógyszer után az újrafertőződést! Pl. ágyneműt, ruhákat magas hőfokon kimosni, stb.

Ez a legnehezebb része a cérnagirnyó elleni küzdelemnek, mert hiába veszed be a gyógyszert, ha pár nap múlva újrafertőződsz.

2010. febr. 25. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj el,az a biztosabb. Könnyen visszafertőződhetsz.
2010. febr. 26. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!