8 napja késik . Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
14 éves vagy , 2 éve menstruálók , szexuális aktusom soha nem volt .
8 napja késik a menstruációm , de a melleim megvannak duzzadva meg az alhasam is fáj , szóval olyan mintha meglenne , de vér sehol . Helyette egy enyhén sárgás fehéres folyásom van , ami picit kellemetlen szagú . Sosem késett még ilyen sokat , max 2-3 napot . Mi lehet a baj ? Ez normális ? Mikor fog már megjönni ? Aggódjak?
2015. máj. 24. 08:24
1/4 anonim válasza:
Ennyi idősen még normális, mivel nem állt még be a menzeszed, nem kell aggódni!
2/4 anonim válasza:
Nekem eddig, ha 3szor, nem volt rendszeres, szóval késett, de most pl. 2 hét késés után megjött 2 hétig volt is meg nem is és most jött meg rendesen.
Szerintem nem kell aggódni. :)
14l
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális ez még a korodban, sőt akár hónapok is kimaradhatnak!
4/4 anonim válasza:
A sargas feheres folyas ami kellemetlen szagu lehet egy fertozes is. Lehet fel kene keresned egy orvost. (Nekem is volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!