A menstruációm elmúlása után 1 héttel újra megjött. Mitől lehet ez?
Valószínűleg hormonális zavar okozza. Én is jártam ugyanígy, de mivel én akor már 41 éves voltam, az orvos azonnal eü kaparásra küldött. Azt mondta, ha ott nincs gond, akkor hormonális vizsgálat kell. A kaparásnál kiderült, hogy megastagodott a méhnyálkahártya, további kezelést nem javasolt. Azóta eltelt 8-9 hónap és most újra volt nekem is enyhe vérzésem soron kívül, úgyhogy úgy néz ki, mehetek újfent orvoshoz.
Egyébként szex utáni vérzést okozhat méhszájseb is, de az csak gyenge, pecsételő lehet.
Tudom, de most nem rendel, csak a jövő héten lesz, máshoz meg nem akarok menni. Azért kérdeztem, hátha kapok megnyugtató választ.
Köszönöm a válaszodat, de sajnos még idegesebb lettem.
Szia! Voltam dokinál. Azt mondta, valószínűleg korai vetélésem volt.
Annyira korai, hogy észre sem vettem még, hogy terhes vagyok. A UH nem mutatott ki semmit, szerinte ez annak a jele, hogy szépen kitisztultam.
Én nem nagyon hiszem, mert gumival védekeztünk, nem szakadt ki... Egyszerűen nem értem. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!