Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációm elmúlása után...

A menstruációm elmúlása után 1 héttel újra megjött. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
30 éves már elmúltam. Eddig kb. 25 naponta jött meg. A párommal együtt voltam, akkor kezdtem el vérezni. Gumival védekeztünk. Másnapra rendesen megjött. 1 héttel az előző után. Görcsökkel, derékfájással, ahogy szokott. Nem voltam felfázva, nem ért különösebb stressz, nem volt semmi fizikai megterhelés. Mire utalhat, mitől lehet?
2010. febr. 25. 07:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg hormonális zavar okozza. Én is jártam ugyanígy, de mivel én akor már 41 éves voltam, az orvos azonnal eü kaparásra küldött. Azt mondta, ha ott nincs gond, akkor hormonális vizsgálat kell. A kaparásnál kiderült, hogy megastagodott a méhnyálkahártya, további kezelést nem javasolt. Azóta eltelt 8-9 hónap és most újra volt nekem is enyhe vérzésem soron kívül, úgyhogy úgy néz ki, mehetek újfent orvoshoz.

Egyébként szex utáni vérzést okozhat méhszájseb is, de az csak gyenge, pecsételő lehet.

2010. febr. 25. 08:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez nem gyenge vérzés. Már 2 napja tart és mára még erősebb lett.
2010. febr. 25. 08:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok mást javasolni, mint hogy menj el a nőgyógyászodhoz.
2010. febr. 25. 08:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Tudom, de most nem rendel, csak a jövő héten lesz, máshoz meg nem akarok menni. Azért kérdeztem, hátha kapok megnyugtató választ.

Köszönöm a válaszodat, de sajnos még idegesebb lettem.

2010. febr. 25. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs extrém erősségű vérzés, akkor nyugodtan várhatsz a jövő hétig, most úgysem tudna megvizsgálni a doki.
2010. febr. 25. 09:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem erősebb, mint szokott. Köszönöm Neked! Kicsit megnyugodtam. Ha valahogy változik, rosszabb lesz, akkor úgyis kénytelen leszek máshoz elmenni. Ezek szerint pár napon nem múlik semmi.
2010. febr. 25. 09:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz gond. De a jövő héten mindenképp menj dokihoz. Majd írd meg, mi volt.
2010. febr. 25. 09:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Szia! Voltam dokinál. Azt mondta, valószínűleg korai vetélésem volt.

Annyira korai, hogy észre sem vettem még, hogy terhes vagyok. A UH nem mutatott ki semmit, szerinte ez annak a jele, hogy szépen kitisztultam.

Én nem nagyon hiszem, mert gumival védekeztünk, nem szakadt ki... Egyszerűen nem értem. :S

2010. márc. 2. 07:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Háááát, így ezt a vetélést én sem nagyon hiszem. Én továbbra is inkább hormonális zavarra gondolnék, de ha többször nem fordul elő, akkor nem kell aggódni.
2010. márc. 2. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:
így már én is jártam kb.23évesen,(fogamzásgátlót szedtem)rögtön elmentem,semmit nem találtak!Többször nem fordult elő:)
2010. márc. 2. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!