Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruációm elmúlása után 2 nappal mennyi az esélye hogy terhes vagyok, ha gumi nélkül csináltuk, de mielőtt elment, kivette?
Kedves 1. válaszoló..-.-"
Senki nem k*rva attól hogy gumi nélkül csinálja...
Nekem fáj, és a barátomnak se jó érzés gumival, ezért próbáltuk most gumi nélkül..
Ha meg csak ennyit tudsz mondani, akkor inkább tartsd magadban, mert erre senki nem kiváncsi..
2.-nak köszönöm szépen az értelmes választ:)
Az első válaszoló stílusa szerintem sem a legmegfelelőbb. Egyébként szerintem nem sok esélye van rá, hogy terhes vagy hiszen nem élvezett beléd. Egyébként ha kellemetlen az óvszer számotokra és komolyabb kapcsolatban éltek, akkor javaslom a fogamzásgátló tabletta használatát. Az még mindig biztosabb mint a megszakításos közösülés.
18/L
Oké, akkor elfogadható stílusban elmondom, amit az első válaszoló közölni akart. A megszakításos közösülés NEM hatékony fogamzásgátlási módszer. A menstruációd időpontja nyilván befolyásolja a tüszőrepedés időpontját, de igazából ez se annyira mérvadó, hisz számtalan esetet láttunk már, ahol akár menstruáció alatt is sikerült egyeseknek teherbe esni. Ezek a fránya spermiumok aztán szívósak, mi?
A konklúzió tehát az, hogyha szeretnél teherbe esni, akkor nyugodtan csinálhatjátok tovább ezt, de ha csak szimplán óvszer nélkül szeretnétek, akkor el kéne fáradni a doktor úr rendelőjébe, hoyg felírjon egy kis tablettát, kifejezetten erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!