Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elég nagy baj van a menstruáci...

Elég nagy baj van a menstruációmal ha ez az egyáltalán?

Figyelt kérdés
a dokimat hívtam de majd csak 1 hét múlva tud fogad szép ki maszek mi?! Olyan problémám van, hogy április 16 megjött a menstruációm ami igencsak fura volt nem görcsöltem pedig azt nagyon szoktam de enélkül nem éreztem semit szinte 1 db betét elég lett volna az egészre mert csak rózsaszín és barnás színű volt de a mennyisége olyan kevés volt, hogy elég let volna 1 db betét 6 napig!! Most meg május 5 én kezdet rózsaszín színű leni egészen 14 éig mert 15 én kicsit görcsöltem és jött egy kis vér 2 napi utána megint csak rózsaszín a mai napig!!! Nagyon bánt a dolog, hogy mi bajom van mert a férjemmel nagyon szertnénk babát 25 éves vagyok és félek tudna valaki valamit mondani vagy csak én vagyok ilyen nagy bajban :(

2015. máj. 18. 21:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sajna én is cisztára gondoltam vagy hasonló mert ha terhes lenék akkor fájna a mellem hányinger meg hasonlok
2015. máj. 19. 16:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Mikor cisztám volt, akkor bal oldalt alul szúrt, kicsit nehezebben intéztem a kis dolgomat, menstruációm alig volt, ha nehezet emeltem, akkor jobban beszúrt.

Én azt ajánlom, hogy menj el nődokihoz, ha netán ciszta lenne, akkor jó lenne tudni, hogy felszívódik, vagy műteni kell, ugye tudod, hogyha kidurran, akkor elszaporodik, és szó szerint meddővé tesz?

De remélem, hogy egy kisbaba :)

2015. máj. 19. 16:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek aki írt és jó tanáccsal látott el vagy mert szurkoltak hogy baba legyen voltam dokimál semmit nem talált hála de reménykedtem hogy egy picurt fog de nem de viszont az jó hír , hogy nincs ciszta vagy ehhez hasonló ami viszont a befolyásolta a menstruációmat azaz hogy nagyon alacsony a d vitamin nekem most 15 aminek 75 vagy magasabbannak kelene lennie és egy kis pajzsmirigy alul működés szomorú lettem de mégegyszer köszönöm mindenkinek
2015. máj. 21. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!