Elég nagy baj van a menstruációmal ha ez az egyáltalán?
A kis mennyiségű rózsaszínes vérzés lehet a beágyazódás kísérőjelensége, de ez az mondjuk a fogantatás utáni 7-11 nap környékén jellemző, és ne ilyen hosszú ideig.
Terhességi tesztet mikor csináltál utoljára?
A helyedben megfogadnám a 7. hozzászóló tanácsát, és még ma csinálnék egy terhességi tesztet, és ha esetleg pozitív, rohannék orvoshoz a tüneteimmel.
Én kérdeztem, hogy mikor teszteltél utoljára, és amikor megírtad, hogy nem is végeztél terhességi tesztet, kb. ugyanazt akartam tanácsolni, amit ő, csak megelőzött.
Ha több, mint két hónapja nem volt rendes menstruációd, időnként vérezgetsz, néha görcsölsz és szurkáló fájdalmad van az alhasadban, tényleg nagyon könnyen lehet, hogy ott egy várva várt magzat a hasadban, de szükséged lenne mondjuk progeszteron pótlásra a kora terhességi vérzés miatt, ami lehet a fenyegető vetélés jele, (ilyenkor az esetek jelentős részében tudnak segíteni), te pedig csak vársz, vársz és abban reménykedsz, hogy lehessen majd egyszer gyereked, miközben az, aki esetleg már most ott van a hasadban hosszú hetek óta, hiába várja a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!