Csíp, ha hozzáérek hüvelybemenetemtől hátrafelé, végig a gátamnál. Ráadásul icipicit vérzik is. De nem látni semmit. Mi ez?!
Figyelt kérdés
olyan érzés, mintha sebeim lennének, pedig egészségesnek tűnök "odalent", még csak nem is piros... de ha hozzáérek csípő fájdalmat érzek (nem is kifejezetten a bemenetnél, inkább a gát ) és mikor kitörlöm wczés után, picit vérzik (pár apró csepp)... ez mi és mit kezdjek vele? segítsetek!2010. febr. 24. 20:37
3/5 anonim válasza:
Baktériás fertőzés, vagy hüvely gomba. Párom most gyógyult meg belőle --> nőgyógyász!
4/5 anonim válasza:
sztem az egyszerűen csak kivan száradva. kenegesd krémmel, és egy ideig használj nedves törlőkendőt wc-zésnél.
nekemis volt ilyen, és se gombám, se bakteriális fertőzésem nemvolt. csak kidörzsölődött és kiszáradt. 1 hét alatt rendbejött
5/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kidörzsölődött? Nekem akkor szokott néha ilyen lenni, ha egész nap ilyen nejlonszerű anyagból készült tanga van rajtam, vagy ha megjön, és akkor a betét miatt...
Elvileg pár nap alatt elmúlik. Én olyankor gyakrabban (napi 2x min.) szoktam tisztálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!