Ha ülve fingasz és nem hátrafelé megy a gáz hanem előre akkor nemkaphatsz hüvelyfertőzést?
Figyelt kérdés
már nagyon sokat gyötrődtem ezen a kérdésen :(((2010. okt. 18. 19:46
1/10 anonim válasza:
Csak levegő, amúgy nekem sajna sokat jön úgy :(
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem, mert az csak gáz. Ha kaki megy a puncidba, akkor már lehet hüvely fertőzés.
4/10 anonim válasza:
de kaphatsz és a szemed is kifolyik
5/10 anonim válasza:
diszkréten dőlj egy kicsit oldalra, kecsesen emeld meg a segged, és akkor kitalál hátra is...csak vigyázz, nehogy nagyot szóljon véletlenül:))
6/10 anonim válasza:
Előttem szólókkal egyetértek, az csak gáz. Viszont a fekáliával vigyázni kell, szigorúan előlről hátrafelé szabad törölni "utána", mert ha a fekália bekerül a hüvelybe (vagy környékére) komoly fertőzést tud okozni.
7/10 anonim válasza:
an ők miért paráznak ennyi mindentől???+ túlreagáltok mindent mégis mialófaszbajod lenne attól hogy kaki/metán+klórgáz+erjedéssel keltkező gázok jutnak be oda?
válasz: semmi az egyégadta világon SEMMI ha tudnátok a fiuk mi mindenhova dugják a himbilimbit na nem tom mit szólnátok
8/10 anonim válasza:
Baromira ciki volt amikor bnőm vacsorázás közbe elengedte a a vadgalambot.... :/ XĐ
9/10 anonim válasza:
Menj le kutyába húzd szét a farpofáidat és úgy rotyogtass... nyílegyensen kihúz belőled a levegő!
10/10 anonim válasza:
Klórgáz??? Az meg hogy kerülne oda? Ha onnan klór jönne, az már régen rossz. Jó nagy észlény lehet aki ezt írta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!