Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van a hüvelybemenetemtől...

Van a hüvelybemenetemtől jobbra és kicsit a végbélnyílás egy kis, borsószem nagyságú csomó. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Szóval a hüvelybemenetem és a végbélnyílásom között van és ha kicsit megnyomom akkor fáj.Elég kemény, kb borsószem nagyságú kis csomó, nem olyan régen vettem észre hogy ott van.Lehet, hogy előtte is volt csak nem figyeltem...

Szóval nem tudom, hogy mi lehet ez, a szüleimnek nem merek szólni, úgyhogy nem tudom, hogy mit tegyek.Légyszi segítsetek, mert nagyon félek, hogy valami bajom van..

2009. febr. 24. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan komoly bajod nem lehet,de inkább mond el anyukádnak és a biztonság kedvéért nézessétek meg orvossal.
2009. febr. 24. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy aranyér? nem szoktál sokat erőlködni, nem szokott vérezni? esetleg keress rá.
2009. febr. 24. 15:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem szoktam erőlködni:)

Meg nem is vérzett.De ha az, akkor mit lehet vele csinálni, hogy elmúljon?( és a szüleimnek ne kelljen szólnom)

Köszi az eddigi válaszokat!!

2009. febr. 24. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet aranyér.

Nekem is épp ma újult ki, nekem még erősen vérzett is, előbb beszéltem róla anyukámmal, nekem is hatalmas égés volt az egész, de 10 perc múlva senki sem emlékszik rá, és erről beszélni kell, na :D

Lehetséges külső aranyér, illetve régen olvastam, hogy valami fertőzés is pont ilyet csinál... sajnos már nem emlékszem.

Első lépésként mindenképpen beszélj róla anyukádnak, nem kell, hogy megnézze, csak mondd el, hogy milyen.

Ezt a háziorvosnál is megteheted, anyukáddal bementek elmondjátok, mondod, hogy most ne vizsgáljon meg mert nagyon félsz csak beszélgettek róla és ennyi, lehet úgy is, ha nincs más baj.

Egyébként ha aranyér, akkor az nagyon sok embernek van, már szinte népbetegség. Persze nem nagyon beszélnek róla az emberek, ezért mindenki szégyelli. Én is halálra izgultam magam, hogy mi lehet ez, ez nem normális!!!

Nyugodtan szólj anyudnak, valamikor amikor ráér és amikor nyugodtan el tudod neki mondani.

Ha nehezen megy csak kezdj bele, én mindig gyorsan elhadarom, hogy "anya, mondanom kell valamit, de nagyon gáz..." aztán már nincs visszaút, ki kell nyögnöm, hogy mi az :DDD

2009. febr. 24. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Vegyél a gyógyszertárban rá kenőcsöt. pl. Mastu kenőcs, 1-2000 forint körül van.

Szerintem kúp nem kell, mert ez külső és elég ha bekened a tájékoztató szerint.

2009. febr. 24. 15:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltatok!

Am valószínű, hogy elmondom anyukámnak, még akkor is, ha nagyon gáz :S

Csak annyi szeretnék még kérdezni, ha nem csinálok vele semmit, akkor lehet valami bajom? vagy esetleg elmúlik magától is?

2009. febr. 24. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát... meghalni nem fogsz :))) lehet visszahúzódik magától. Ha mégse akkor esetleg majd fájhat, vérezhet is. Hoszzabb távon nagy wc-nél sok vér is távozhat, majd ne ijedj meg ha esetleg ilyesmi történne. De ez később van már, neked még simán visszahúzódhat szerintem. Különben nem nagyon tudnak vele mit csinálni, sok embernek van. Krémek, kúpok ideiglenesen érnek valamit... amúgy van műtét, de nem tudom az hogy megy, még nem volt hozzá szerencsém.

Röviden nem valószínű, hogy nagy baj lesz ha ígymarad, talán később vérezhet majd, vagy fáj akkor vegyél rá kenőcsöt. Ha nem múlik menj orvoshoz.

2009. febr. 25. 17:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!! Most megnyugodtam, hogy nincs semmi bajom :D ;)
2009. febr. 28. 10:51
 9/10 anonim válasza:
Szia! Látom, már régi a kérdés, de remélem, azért válaszolsz nekem. Ugyanez ez a problémám, a háziorvosom azt mondta, nem lát semmi nem odavalót, de szerintem valami nincs rendben... Igazából nekem szex közben fáj, és hihetetlen zavaró! Nőgyógyász elég későre adott időpontot, és nem szeretnék addig bizonytalanságban lenni. Mi ez, és mitől van? Gyógyszert kaptál rá, vagy kell majd kezelni? Nagyon megköszönném a válaszod!
2011. máj. 21. 10:09
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy már későn írok, de:

Nekem már réges-régen elmúlt magától(!) :DD szóval én nem használtam rá semmit, mert pár nap alatt eltűnt.

2011. júl. 5. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!