Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyásznál leszbikusként?

Nőgyógyásznál leszbikusként?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még nem voltam nőgyógyásznál, de jövő7en megyek és izgulok kicsit. Leszbikus vagyok, van párkapcsolatom és nem tudom, hogy ezt pl kell tudnia a doktornőnek? Tuti zavarban leszek és ha pl kérdezi, hogy élek-e nemi életet, és ha igen kell-e gyógyszer, ha nem miért nem? Szóval elmondjam az elején, hogy lánnyal vagyok, vagy majd csak ha ilyeneket kérdez? Leszbikusok, nektek mik a tapasztalataitok? Nyugtassatok meg légyszi, mert ideges vagyok... A párom szerint mondjam el az elején, mert Ő is elmondta és akkor legalább hamar tisztázták, hogy mi a szitu. De Neki tök jó fej dokija van. Ellenben számomra furcsa lenne ugyan ahhoz menni, úgyhogy idegenhez megyek.

2015. máj. 12. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért furcsa egy doki lenne, ha rákérdezne, mondja már kedvesem maga leszbikus?
2015. máj. 14. 13:24
 12/14 anonim válasza:
58%
Ha rákérdez, hogy védekezik-e. Mert leszbikusként erre értelemszerűen nem a válasz, de az orvos nem fogja tudni kitalálni, hogy azért nem védekezik mert semmiképpen sem eshet teherbe.
2015. máj. 14. 14:59
 13/14 anonim válasza:
Jajj istenem, de jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb problémám. Miért kérdezné, ha mondod, hogy nem élsz szexuális életet, hogy miért nem?! Ha kérdezné is mondanám hogy mert nem, nincs kapcsolatom vagy ilyesmi.. 20 éves vagyok, a te dolgod, majd ha kéne gyógyszer kérnéd, hogy írjon..... Szeritem nem lenne olyan szitu, ami okot adna, hogy közölni kelljen hogy leszbikus vagy. Ha meg akarod mondjad.
2015. máj. 14. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Szánalmas, hogy egyesek mekkora természetességgel biztatnak hazudozásra, "gumival védekezünk" istenem. :D :D :D Jaj meg a görcsös-ideges-ultrakonzervatív "magánügy"ezés. Szörnyű.

Kérdező, rajtad áll, hogy elmondod-e. Semmiképp nem "kell", de előfordulhat, hogy a kérdései olyan helyzetet teremtenek, ahol az egyetlen értelmes út, ha elmondod.

2015. máj. 27. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!