Nőgyógyásznál leszbikusként?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még nem voltam nőgyógyásznál, de jövő7en megyek és izgulok kicsit. Leszbikus vagyok, van párkapcsolatom és nem tudom, hogy ezt pl kell tudnia a doktornőnek? Tuti zavarban leszek és ha pl kérdezi, hogy élek-e nemi életet, és ha igen kell-e gyógyszer, ha nem miért nem? Szóval elmondjam az elején, hogy lánnyal vagyok, vagy majd csak ha ilyeneket kérdez? Leszbikusok, nektek mik a tapasztalataitok? Nyugtassatok meg légyszi, mert ideges vagyok... A párom szerint mondjam el az elején, mert Ő is elmondta és akkor legalább hamar tisztázták, hogy mi a szitu. De Neki tök jó fej dokija van. Ellenben számomra furcsa lenne ugyan ahhoz menni, úgyhogy idegenhez megyek.2015. máj. 12. 18:09
11/14 anonim válasza:
Hát azért furcsa egy doki lenne, ha rákérdezne, mondja már kedvesem maga leszbikus?
12/14 anonim válasza:
Ha rákérdez, hogy védekezik-e. Mert leszbikusként erre értelemszerűen nem a válasz, de az orvos nem fogja tudni kitalálni, hogy azért nem védekezik mert semmiképpen sem eshet teherbe.
13/14 anonim válasza:
Jajj istenem, de jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb problémám. Miért kérdezné, ha mondod, hogy nem élsz szexuális életet, hogy miért nem?! Ha kérdezné is mondanám hogy mert nem, nincs kapcsolatom vagy ilyesmi.. 20 éves vagyok, a te dolgod, majd ha kéne gyógyszer kérnéd, hogy írjon..... Szeritem nem lenne olyan szitu, ami okot adna, hogy közölni kelljen hogy leszbikus vagy. Ha meg akarod mondjad.
14/14 anonim válasza:
Szánalmas, hogy egyesek mekkora természetességgel biztatnak hazudozásra, "gumival védekezünk" istenem. :D :D :D Jaj meg a görcsös-ideges-ultrakonzervatív "magánügy"ezés. Szörnyű.
Kérdező, rajtad áll, hogy elmondod-e. Semmiképp nem "kell", de előfordulhat, hogy a kérdései olyan helyzetet teremtenek, ahol az egyetlen értelmes út, ha elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!