Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem voltam nőgyógyásznál,...

Még nem voltam nőgyógyásznál, le fog cseszni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, még soha nem voltam nőgyógyásznál. Igazából ami miatt félek elmenni az nem is a vizsgálat, persze az is, de inkább az, hogy csúnyán lecsesz. Van itt valaki olyan, aki későn ment? Mik a tapasztalaitok?
2015. ápr. 19. 13:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%

23 évesen attól félsz, hogy megver a nőgyógyász? vagy mi? háhá, vicces :D ezt max egy 12évestől kellene hallani.

Mi lesz akkor, ha lecsesz? Kitiltanak a munkahelyedről? Kikerül a fészbúkodra egy intő? Megver? Kapsz egy tetoválást idióta felirattal? Istenem... :D

2015. ápr. 19. 13:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Én 21-22 évesen voltam először nőgyógyásznál(magán), nem kérdezte, hogy voltam-e már. Ha meg is kérdezi, nem gondolnám, hogy lecsesz(jobb későn, mint soha), max megemlíti, hogy ezentúl évente járj szűrésre, de nem gondolnám, hogy durván lecseszne.
2015. ápr. 19. 14:02
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
26 évesen voltam először, és még szűz voltam. Nem cseszett le. De nagyon édes volt, én konkrétan elmondtam neki, hogy olvastam a neten, hogy nem szeretik a nőgyógyászok a szüzeket, mert nem lehet őket rendesen megvizsgálni.
2015. ápr. 19. 14:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Dehogy szúr le! Örül neki, hogy eddig nem kellett foglalkoznia veled.
2015. ápr. 19. 18:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy lecsesz!

A fogorvos is lecseszett már, vagy akármelyik orvos?

Hogy jönne ahhoz???

Egyébként 23 évesen "illik" először menni, ha még szüz vagy, illetve a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.

De hát semmi se kötelező, csak lehetőséget kapsz, hogy szűresd magad évente egyszer.

2015. ápr. 19. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:

Sose felejtsd el hogy az orvos van érted és nem te az orvosért.

Te azért fizetsz (TB-t, vagy pénzt a magánban), hogy ellásson téged. Az orvos nem a főnököd, és te nem a beosztottja vagy!!

Azt teheti veled, amit megengedsz neki, ha valami ilyesmit kezdene, azonnal, bátran utasítsd vissza.

De szerintem nem lesz ilyen élményed.

2015. ápr. 20. 08:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Női orvost keresnék az első vizsgálatra, mert azért nem annyira zavarba ejtő az elötte történő csupaszkodás, és az intimebb beszélgetés, kérdések sem.
2015. ápr. 20. 08:56
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Te írtál ki egy másik kérdést is,ott leírtam hohy mi fog történi.

Ha alaposan felkészülsz,hogy mi várható a vizsgálaton(videot isbtalálhatsz róla)akkor êszre se fogja venni hogy sosem voltál orvosnál.Egyik ismerősöm 30 évesen ment el először és ő se bukott le.

Ha viccelődne,mert ügyetlenkednêl,mond meg hogy hát te mindig nagyon izgulsz ennyi.

2015. ápr. 20. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:
De mi tököm ez, hogy lebukik? Teljesen hülye vagy?
2015. ápr. 20. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "lebukás" nekem is furcsa!!!!

Mi van???...

2015. ápr. 21. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!