Még nem voltam nőgyógyásznál, le fog cseszni?
23 évesen attól félsz, hogy megver a nőgyógyász? vagy mi? háhá, vicces :D ezt max egy 12évestől kellene hallani.
Mi lesz akkor, ha lecsesz? Kitiltanak a munkahelyedről? Kikerül a fészbúkodra egy intő? Megver? Kapsz egy tetoválást idióta felirattal? Istenem... :D
Mi az hogy lecsesz!
A fogorvos is lecseszett már, vagy akármelyik orvos?
Hogy jönne ahhoz???
Egyébként 23 évesen "illik" először menni, ha még szüz vagy, illetve a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.
De hát semmi se kötelező, csak lehetőséget kapsz, hogy szűresd magad évente egyszer.
Sose felejtsd el hogy az orvos van érted és nem te az orvosért.
Te azért fizetsz (TB-t, vagy pénzt a magánban), hogy ellásson téged. Az orvos nem a főnököd, és te nem a beosztottja vagy!!
Azt teheti veled, amit megengedsz neki, ha valami ilyesmit kezdene, azonnal, bátran utasítsd vissza.
De szerintem nem lesz ilyen élményed.
Szia!
Te írtál ki egy másik kérdést is,ott leírtam hohy mi fog történi.
Ha alaposan felkészülsz,hogy mi várható a vizsgálaton(videot isbtalálhatsz róla)akkor êszre se fogja venni hogy sosem voltál orvosnál.Egyik ismerősöm 30 évesen ment el először és ő se bukott le.
Ha viccelődne,mert ügyetlenkednêl,mond meg hogy hát te mindig nagyon izgulsz ennyi.
Ez a "lebukás" nekem is furcsa!!!!
Mi van???...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!