Hogy kell viselkedni nőgyógyásznál hol kell átöltözni? (többi alul)
Figyelt kérdés
még szűz vagyok soha nem voltam nőgyógyásznál de már 25 is elmúltam nem fog kinevetni?2015. ápr. 10. 16:02
1/9 anonim válasza:
Nem, nem fog kinevetni, de már el kellett volna menned. Bemész, leülsz. Megkérdi, miért jöttél, van-e panaszod, stb. Esetleg hívd fel a figyelmét rá, hogy szűz vagy.
Megmutatja, hol kell levetkőznöd, zokni-cipő általában maradhat, de a nadrágot-alsóneműt le kell venni. Felfekszel az asztalra, megvizsgál, kenetet vesz stb. Ha végez, megkéri, hogy öltözz fel, elmondja a tudnivalókat és mehetsz haza.
2/9 anonim válasza:
Én a cipőt leveszem, csak a zoknit nem. Általában van egy függönnyel elválasztott rész a vetkőzéshez. De azért mondd meg neki, hogy még sosem voltál, akkor kíméletesebb lesz.
3/9 anonim válasza:
Ja és nem az asztalra kell felfeküdni, hanem a székbe felülni és a doki úgyis mondani szokta, hogy csússzál kicsit lejjebb. :)
4/9 A kérdező kommentje:
és tuti megfog vizsgálni?
2015. ápr. 10. 16:24
5/9 anonim válasza:
Akkor székre. Elnézést a tévedésért.
6/9 anonim válasza:
Elkülönített helyen leveszed a bugyit és a nadrágot, meg a cipőt. És visszasétálsz a dokihoz. Javaslom a hosszú fölsőt, hogy ne lógjon ki a feneked.
Miért akarsz menni dokihoz?
Ha nem akarod, nem vizsgál meg, arra nem kényszeríthet.
7/9 anonim válasza:
Kinevetni???? Hogy jönne ahhoz, hogy a páciensét kinevesse?
Javaslom a női orvost, ő mégiscsak "kollega" többé-kevésbé.
9/9 A kérdező kommentje:
nincs panaszom de már muszáj elmennem ilyen korban rákszűrésre szerintem
2015. ápr. 11. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!