Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy kell viselkedni nőgyógyás...

Hogy kell viselkedni nőgyógyásznál hol kell átöltözni? (többi alul)

Figyelt kérdés
még szűz vagyok soha nem voltam nőgyógyásznál de már 25 is elmúltam nem fog kinevetni?
2015. ápr. 10. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem fog kinevetni, de már el kellett volna menned. Bemész, leülsz. Megkérdi, miért jöttél, van-e panaszod, stb. Esetleg hívd fel a figyelmét rá, hogy szűz vagy.

Megmutatja, hol kell levetkőznöd, zokni-cipő általában maradhat, de a nadrágot-alsóneműt le kell venni. Felfekszel az asztalra, megvizsgál, kenetet vesz stb. Ha végez, megkéri, hogy öltözz fel, elmondja a tudnivalókat és mehetsz haza.

2015. ápr. 10. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a cipőt leveszem, csak a zoknit nem. Általában van egy függönnyel elválasztott rész a vetkőzéshez. De azért mondd meg neki, hogy még sosem voltál, akkor kíméletesebb lesz.
2015. ápr. 10. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja és nem az asztalra kell felfeküdni, hanem a székbe felülni és a doki úgyis mondani szokta, hogy csússzál kicsit lejjebb. :)
2015. ápr. 10. 16:15
 4/9 A kérdező kommentje:
és tuti megfog vizsgálni?
2015. ápr. 10. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor székre. Elnézést a tévedésért.
2015. ápr. 10. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Elkülönített helyen leveszed a bugyit és a nadrágot, meg a cipőt. És visszasétálsz a dokihoz. Javaslom a hosszú fölsőt, hogy ne lógjon ki a feneked.

Miért akarsz menni dokihoz?

Ha nem akarod, nem vizsgál meg, arra nem kényszeríthet.

2015. ápr. 10. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Kinevetni???? Hogy jönne ahhoz, hogy a páciensét kinevesse?

Javaslom a női orvost, ő mégiscsak "kollega" többé-kevésbé.

2015. ápr. 11. 07:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Van panaszod?
2015. ápr. 11. 10:50
 9/9 A kérdező kommentje:
nincs panaszom de már muszáj elmennem ilyen korban rákszűrésre szerintem
2015. ápr. 11. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!