Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem voltam nőgyógyásznál,...

Még nem voltam nőgyógyásznál, le fog cseszni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, még soha nem voltam nőgyógyásznál. Igazából ami miatt félek elmenni az nem is a vizsgálat, persze az is, de inkább az, hogy csúnyán lecsesz. Van itt valaki olyan, aki későn ment? Mik a tapasztalaitok?
2015. ápr. 19. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: ezt miért kell titkolni? Én azért mentem, mert rendszertelen volt a menzeszem, és mondtam, hogy szűz vagyok - hisz kikérdezett, ezzel az egy dologgal egy csomó kérdésére választ adtam. Be se kukkantott, pedig lélekben rákészültem, és mondtam is neki, hogy az egészségem az első, tegye, amit jónak lát.
2015. ápr. 21. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi a lebukás?

Ezen mit nem lehet érteni.Annyi hogy nem mindenki,sőt a többség vagy egyáltalán nem,vagy pàr év kihagyással megy el nőgyógyászhoz és ha ezt közölni mered hogy dr.úr\nő én még nem voltam sosem nőgyógyásznál vagy már x éve nem mentem el,akkor be tudnak szólni.

Egyáltalan nem kell megmondani hogy mennyi ideje nem ment valaki szűrésre(tőlem mêg sose kérdezték ezt)vagy csak most megy először.

Ha szűz vagy valami furcsaságot(folyása megváltoztt,vérzés kimaradt,csíp,viszket odalennt )azt közölje ha van ilyen problémàja és azt ha csak rákszűrésre ment el.

Nem kell túl bonyolítani,nem kell beszámolni hogy mêg nem járt soha.

2015. ápr. 22. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
De nem gyerekek vagyunk, hogy ezt titkolni kelljen.
2015. ápr. 22. 19:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Utsóval maximálisan egyetértek!
2015. ápr. 23. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Bejelenteni sem kell!Soha egy orvos sem kérdezte mikor volt ön orvosnál,csak azt kérdeztêk mit szeretnék csináltatni,mert lehet egyszerű rákszűrést kérni vagy hüvelyi uh-t vagy hasi uh-t.

Nem kell bejelenteni hogy nem volt még orvosnàl.

2015. ápr. 24. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem kell bejelenteni, de ha elég nagy vagy, hogy anyu nélkül menj, akkor ezt titkolni bugyutaság.
2015. ápr. 24. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy ha nem nyögi be hogy nem volt még dokinál még nem titkolja.Erről mért kellene beszámolnia?
2015. ápr. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!