Lehetséges hogy a hüvelyemből jön a vizelet?
Figyelt kérdés
Eddig nem mertem még csak rákeresni sem hogy lehetséges e ez,de én már pár éve azt tapasztalom hogy nem ott távozik a vizeletem ahol kellene hanem a hüvelyemből,ezért minden pisilés előtt ki kell vennem a tampont amikor menstruálok. Jelenleg 20éves vagyok és régen próbáltam a csiklómon keresztül elélvezni és nem a hüvelyen keresztül,be is jött,oly annyira hogy a mai napig csak a csiklóm dörzsölésével tudok elmenni és egyáltalán nem élvezem a szexet hüvelyben. Az első együttlétem egy fiúval 14 éves koromban történt meg,én akkor egyáltalán nem akartam lefeküdni vele de nem mertem nemet mondani,de utána örültem neki hogy megtörtént. Akkor sem tudtam hüvelyben elélvezni, holott korábban a ujjazással élveztem el,egészen addig amíg ki nem próbáltam a csiklóm dörzsölését. Mindezt azért írtam le mert talán köze lehet ahoz hogy a hüvelyemből jön a vizelet. Eddig senkinek sem mertem beszélni erről mert félek hogy mit szólna ehez bárki is. Félek hogy mi lesz ha terhes leszek mi lesz a szülésnél befolyásol e ez valamit?! És ha beteg leszek és nem tudok felkelni pisilni és a hügycsövembe csövet dugnak majd,én pedig bepisilek mert a hüvelyemből jön a vizelet... Régen normálisan pisiltem,de akár hogy nézem,nekem a hüvelyemből jön a vizelet... Valaki van még ezzel így rajtam kívül? Miért van velem ez? :(2015. máj. 11. 15:57
21/36 A kérdező kommentje:
Igen tudom honnan pisilünk régen én is honnan pisiltem de nekem egész lentről jön ahová a pénisz megy be.. :/ :)
2015. máj. 11. 16:43
22/36 anonim válasza:
Akkor sipoly :-( nyugodtan mond el az orvosnak, lényeg, hogy meggyógyulj!
23/36 A kérdező kommentje:
Felhúztam a csiklómat is hogy mégjobban lássam de megnézem legközelebb tükörrel is,de mint írtam már pár éve ezt tapasztalom..amikor pisilek akkor is ugy összevissza folyik,valamikor elcsurog a seggem felé is.. :/
2015. máj. 11. 16:45
24/36 A kérdező kommentje:
A sipoly az egy komoly betegség? Láttam az egyik válaszoló linkelt róla oldalt de telóról vagyok és a lassú netem miatt nem tudom most megnézni.
2015. máj. 11. 16:47
25/36 anonim válasza:
Igen, műteni kell. De nem nőgyógyàszhoz hanem urológushoz kell menned, most olvastam végig.
26/36 anonim válasza:
A párod beteg! De komolyan! A sipolyt minél hamarabb kezeltetned kell, menj orvoshoz sürgősen!
27/36 A kérdező kommentje:
Most lehet hülyének fogtok nézni..sőt biztos..az előbb megnéztem egy képet hogy hol van a húgycső és én azt hittem hogy a csiklóban van a húgycső és hogy onnan jön a vizelet..de hát nem mert kozvetlen a hüvely felett van igaz???? és megnéztem tükörrel ahogy pisilek és onnan jön a pisi ahol van a húgycső!én azt hittem hogy a csiklóban van a húgycső!!! Most valószínű hogy teljesen hülyének és bénának néztek de legalább ez a kérdesem hozzá tett ahoz hogy mégjobban megvizsgáljam a saját testem...... milyen kis szerencsetlen vagyok,evekig azt hittem.... fejrecsapas*
2015. máj. 11. 17:39
28/36 A kérdező kommentje:
csak a tampon is mindig pisis lett ha nem szedtem ki...de ha a húgycső közvetlen a hüvely felett van és a csikló között akkor minden rendben velem.. :)
2015. máj. 11. 17:43
29/36 anonim válasza:
Erről beszélünk két órája...
Attól még nőgyógyászhoz illene járnod (ha csak nem akarsz idejekorán meghalni rákban)!
30/36 anonim válasza:
Inkàbb legyél "hülye" ( nem tartalak annak egyébként emiatt) mint beteg. Örülök, hogy sikerült kideríteni mostmár megnyugodhatsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!