Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy a hüvelyemből...

Lehetséges hogy a hüvelyemből jön a vizelet?

Figyelt kérdés
Eddig nem mertem még csak rákeresni sem hogy lehetséges e ez,de én már pár éve azt tapasztalom hogy nem ott távozik a vizeletem ahol kellene hanem a hüvelyemből,ezért minden pisilés előtt ki kell vennem a tampont amikor menstruálok. Jelenleg 20éves vagyok és régen próbáltam a csiklómon keresztül elélvezni és nem a hüvelyen keresztül,be is jött,oly annyira hogy a mai napig csak a csiklóm dörzsölésével tudok elmenni és egyáltalán nem élvezem a szexet hüvelyben. Az első együttlétem egy fiúval 14 éves koromban történt meg,én akkor egyáltalán nem akartam lefeküdni vele de nem mertem nemet mondani,de utána örültem neki hogy megtörtént. Akkor sem tudtam hüvelyben elélvezni, holott korábban a ujjazással élveztem el,egészen addig amíg ki nem próbáltam a csiklóm dörzsölését. Mindezt azért írtam le mert talán köze lehet ahoz hogy a hüvelyemből jön a vizelet. Eddig senkinek sem mertem beszélni erről mert félek hogy mit szólna ehez bárki is. Félek hogy mi lesz ha terhes leszek mi lesz a szülésnél befolyásol e ez valamit?! És ha beteg leszek és nem tudok felkelni pisilni és a hügycsövembe csövet dugnak majd,én pedig bepisilek mert a hüvelyemből jön a vizelet... Régen normálisan pisiltem,de akár hogy nézem,nekem a hüvelyemből jön a vizelet... Valaki van még ezzel így rajtam kívül? Miért van velem ez? :(

2015. máj. 11. 15:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
73%

Azt áruld el, hogy 20 évesen hogy a fenébe nem voltál még nőgyógyásznál, amikor a nemi élet megkezdése után ÉVENTE egyszer fel kellene keresni az orvost??

Már rég túl lehetnél rajta, és nem éreznéd magad hülyének.

Valószínű, hogy semmi bajod, csak épp a saját anatómiáddal nem vagy tisztában.

De még ha lenne is valamilyen rendellenességed, az orvosnál már rég kiderült volna.

2015. máj. 11. 16:04
 2/36 A kérdező kommentje:
Voltam már nőgyógyásznál de ezt nem említettem neki ő pedig nem mondta hogy bármi problémám lenne. Én nem mertem neki mondani..eddig senki sem tud róla csak én magam,még a párom se tudja akivel történt az első együttlétem,mert a mai napig együtt vagyunk.
2015. máj. 11. 16:07
 3/36 anonim ***** válasza:
73%
Hülye ne legyél! Ilyen nincs! Pontosan onnan jön a pisid, mint a többi nőtársadnak, csak ahogy nyomsz, az izomzat kitolja kicsit a tampont, és tiszta pisi lesz! Más is van így ezzel.
2015. máj. 11. 16:11
 4/36 anonim ***** válasza:
60%

Tanulmányozd a képet, és hidd el, feltűnt volna az orvosnak, ha te "máshogy vagy összerakva"!

[link]

2015. máj. 11. 16:14
 5/36 A kérdező kommentje:
hidd el nem vagyok hülye,szétt tett lábbal eleget vizsgálgattam már magam és bizony a hüvelyemből folyik ki a vizelet. Amikor bent van tampon akkor is folyogat ki a vizelet a hüvelyemből de ki kell szedjem a tampont mert tiszta pisi. Lehet hihetetlen,ezért is nem mertem eddig eről senkivel se beszélni,szégyenlem.
2015. máj. 11. 16:14
 6/36 A kérdező kommentje:
igazából úgy nem vizsgált meg a nőgyógyász csak a méhemet nézte meg ultrahanggal,azt mondta szép fejlett,érett vagy mit mondott..
2015. máj. 11. 16:15
 7/36 anonim ***** válasza:
60%

Akkor vizsgáltasd meg magad "úgy"!

A rákszűrést NEM lehet UH-n keresztül megcsinálni, neked pedig már legalább 6-szor túl kellett volna esned rajta!

2015. máj. 11. 16:19
 8/36 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy a párom nem engedné hogy egy férfi nőgyógyász belém nyulkáljon..
2015. máj. 11. 16:21
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

És neked a párod engedélye kell ahhoz, hoyg egy orvos megvizsgáljon?

Ez mekkora kamu már!

2015. máj. 11. 16:22
 10/36 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy miért változott ez meg hiszen régen a húgycsövemből pisiltem és minden rendben volt velem.
2015. máj. 11. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!