Lehetséges hogy a hüvelyemből jön a vizelet?
Figyelt kérdés
Eddig nem mertem még csak rákeresni sem hogy lehetséges e ez,de én már pár éve azt tapasztalom hogy nem ott távozik a vizeletem ahol kellene hanem a hüvelyemből,ezért minden pisilés előtt ki kell vennem a tampont amikor menstruálok. Jelenleg 20éves vagyok és régen próbáltam a csiklómon keresztül elélvezni és nem a hüvelyen keresztül,be is jött,oly annyira hogy a mai napig csak a csiklóm dörzsölésével tudok elmenni és egyáltalán nem élvezem a szexet hüvelyben. Az első együttlétem egy fiúval 14 éves koromban történt meg,én akkor egyáltalán nem akartam lefeküdni vele de nem mertem nemet mondani,de utána örültem neki hogy megtörtént. Akkor sem tudtam hüvelyben elélvezni, holott korábban a ujjazással élveztem el,egészen addig amíg ki nem próbáltam a csiklóm dörzsölését. Mindezt azért írtam le mert talán köze lehet ahoz hogy a hüvelyemből jön a vizelet. Eddig senkinek sem mertem beszélni erről mert félek hogy mit szólna ehez bárki is. Félek hogy mi lesz ha terhes leszek mi lesz a szülésnél befolyásol e ez valamit?! És ha beteg leszek és nem tudok felkelni pisilni és a hügycsövembe csövet dugnak majd,én pedig bepisilek mert a hüvelyemből jön a vizelet... Régen normálisan pisiltem,de akár hogy nézem,nekem a hüvelyemből jön a vizelet... Valaki van még ezzel így rajtam kívül? Miért van velem ez? :(2015. máj. 11. 15:57
11/36 anonim válasza:
Lehetséges. Hólyag-hüvely sipoly. Doki!
12/36 anonim válasza:
Akkor menj női nőgyógyászhoz, kamukirálynő!
13/36 A kérdező kommentje:
Nem kamu,nagyon féltékeny rám és nem esik jól ez a hangnem. Már bánom hogy feltettem ezt a kérdésd,azt hittem a nő társaim talán segítenek,tanácsot adnak és megértenek.
2015. máj. 11. 16:24
14/36 anonim válasza:
Mit értsünk meg?
Azt, hogy súlyos problémád van, amivel nem mégy orvoshoz?
Azt, hogy a saját egészségedet egy másik ember engedélyéhez kötöd?
Ez nemtől függetlenül óriási hülyeségnek tartom.
Van női orvos, így kifogásod se lehet. Vagy tán arra is féltékeny a csodás "párod" (akinek szart se számítasz)?
15/36 anonim válasza:
Itt a tanács: Minél előbb Menj el orvoshoz. Ne haragudj de talán az egészséged fontosabb mint a párod beteges féltékenysége.
16/36 A kérdező kommentje:
Kis városban lakok ahol férfi nőgyógyász van,pénzem pedig nincsen másikhoz elmenni. Tudom hogy valaki jót akar és azért ír, ezért tisztelet a kivételnek,de a bunkó szöveget jól esett volna ha hanyagolják egyesek.
2015. máj. 11. 16:31
17/36 anonim válasza:
Nézd Kérdező a sajät ëleteddel szórakozol. Mërlegelned kell mi a fontosabb.
18/36 A kérdező kommentje:
Most pisiltem az előbb,olyan kőzel hajoltam hozzá amennyire csak tudtam,hozzáértem a csiklómhoz,fogtam néztem de lentről jött a vizelet a hüvelyemből. Ha el is mennék orvoshoz,nem hiszem hogy merném neki mondani a panaszom.. :(
2015. máj. 11. 16:39
19/36 anonim válasza:
De szivem nem a csiklónkból pisilünk hanem csikló és hüvely között a húgycsőből :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!