Mindig máshogy jön meg a mensi ez baj?
Dehogy rossz, nem mindenkinek jön meg napra pontosan ugyanannyi időnként... S amúgyis változékony, hosszúságra, erősségre se ugyanannyi végig az évtizedek alatt... Ez természetes.
Én sem számoltam soha, de néha megjegyeztem az időpontot, onnan tudom, hogy kicsit összevissza, no nem hetekkel, de napokkal eltér a "szokásostól". Ezzel nincs bajom.
Az első években pedig egészen összevissza is lehet, az is normális. Kell idő, míg beáll.
Sosem olvastad, hogy valakinek késik meg előbb jön, mint számolta? Rengeteg ilyen eset van.
Szinte senkinek se jön meg napra pontosan mert 21-28 napra kell megjönnie és azért ott 7 nap különbsêg van.
Szinte csak akik fogamzásgátlót szednek azoknak jön meg napra pontosan,de csúszás mêg ott is előfordulhat.
A rêgóta menstruálok nak is kimaradhat,késhet vagy korábban jöhet meg pár nappal.
Az osztálytársad eléggé elsiette az orvoshoz menetelt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!