Mikor érdemes ezt komolyan venni és orvoshoz fordulni?
Nem vagyok az a pánikolós fajta,ezért is gondolkodtam el,hogy rohanjak-e orvoshoz vagy ne.
Észrevettem egy ideje,hogy van egy "csomó" a jobb mellemben,ami nem is olyan kicsi. A másikban is van valami hasonló,de az lejjebb és tapintásra más a formája is. Páromnak mutattam,hogy ő mit szól hozzá,de azt mondta,hogy szerinte normális,hogy az ott van. Nyilván nem értünk hozzá,ezért is kérdezem,hogy szerintetek mi lehet ez? Nőgyógyászhoz kell fordulni ilyen esetekben?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Ha fáj, akkor nem lehet komoly baj, mivel mindkettőben van az is inkább normális dolgot sejtet, de lényeges hogy mennyi idős vagy?
Egy UH semmiképpen sem árthat.
Köszi. Ma bejelentkeztem egy magánrendelőbe uh vizsgálatra,jövőhét csütörtökön tudnak fogadni leghamarabb.
Nem fáj a mellem egyáltalán.
24 éves vagyok egyébként.
:) Azért is választottam igen,de utána is olvasgattam,hogy hová kell fordulni.
10.000.- ba fog kerülni. Elég húzós,de annyit megér,hogy megnyugodjak.
Remélem nem lesz semmi,de elkezdtem egy kicsit izgulni.
Honnan tudsz erről a témakörről ennyit?
Egyre jobban izgulok,olyan rossz,hogy minden egyes fürdésnél tapogatom magam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!