Ezzel érdemes orvoshoz menni, vagy majd átszakad?
A barátommal lassan egy éve élünk szexuális életet, előtte pedig szűz voltam.
A problémám az, hogy így majdnem egy év után is megvan a szűzhártyám, viszont a legutóbbi 3 alkalommal vérzett, vagyis egy picit szakadt, de még mindig ottvan.
(a hüvelybemenetem bal oldalánál van, és kettéválasztja a hüvelyem azon részét. [link] kb ilyesmi, csak oldalabbra)
Érdemes elmenni orvoshoz, vagy ha már szakadozik, akkor várjunk, mert majd megoldódik?
Elég kellemetlen, mert nem egy két csepp vér jön, hanem elég sok, megtelik kb 5-6 zsepkendő a véremmel.
De ilyenkor átvágják, vagy mégis mitörténik?
Annak akinek teljesen bevan nőve, tudom hogy lézerrel távolítják el, de mégis mire számíthatok??
Ha jól tudom, akkor az orvos érzéstelenítés mellet átvágja, vagy eltávolítja.
Szerintem mindenképp keress fel egy nőgyógyászt, mert a rendszeres sérülések és hegesedések nem hiszem hogy hosszútávon jót tesznek.
Nemtudom mennyire rendszeres, mert csak az utóbbi 4 alkalomból háromszor történt ilyen, előtte soha.
De amúgy mindenképp felkeresek, csak nem sztk-s helyen szeretném, a magánorvos meg nemtudom mennyiért csinálná, szóval mindenképp utána kell érdeklődjek
De igen, 1000% hogy a szűzhártyám.
Mivel megnéztem kistükörrel, és pont olyan mint a képen, csak sokkal oldalabbra, és egy részen már csak egy vékonyabb "bőrke" tartja ott, de még mindig nem szakadt el.
Az biztos, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!