Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmúlik a rosszullét egy idő...

Elmúlik a rosszullét egy idő után?

Figyelt kérdés

1 hónapja szedek fogamzásgátlót és azóta állandóan szédülök,hányingerem van.naponta rosszul vagyok.előtte is elég sokat gyengélkedtem,mert vashiányos vérszegény vagyok,de mostanában szinte felkelni nem tudok annyira szédülök és a suliból is sokszor haza kellett jönnöm:S

ez elmúlik idővel ha megszokja a szervezetem?17L

2010. febr. 23. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem!

Menj vissza a nőgyogyihoz és mond el a panaszaid!

Vsznű erős a Te szervezetednek ez a fajta tabi és esetleg ír egy másik gyengébbet.

2010. febr. 23. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Már rég vissza kelett volna menned a dokihoz
2010. febr. 23. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinált laborvizsgálatot mielőtt felírta?
2010. febr. 23. 11:15
 4/6 A kérdező kommentje:
csinált labort is .ott ok minden csak vérszegény vagyok
2010. febr. 23. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Írass gyengébb tabit mert ez neked túl erős. Nekem a Cypromix okozott terhességi tüneteket. Most Nuvaring gyűrűt használok, sokkal jobban érzem magam.
2010. febr. 23. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is vérszegény vagyok, nekem ez a második fajta tabi amit szedek, ez sokkal gyengébb, mint az előző, de én is állandóan szédülök, meg a fejem fáj:( 20/L
2010. febr. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!