Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhességi depresszió? Vagy...

Terhességi depresszió? Vagy megromlott párkapcsolat?

Figyelt kérdés

A kérdésem igazából a következő lenne: hogy Ti hogy lennétek a helyemben.

A párom 1 hónapja vidéken dolgozik, csak pár naponta jön haza, akkor is éjjel és hajnalba indul vissza. az autóm összetört nem tudok közlekedni busszal sem!, és már teljesen magam alatt vagyok,állandóan takarítok, de már nincs is kedvem,még aludni se,enni se, nap hosszat csak sírok.Mióta terhes lettem,azóta ez van.Úgy érzem egyedül vagyok,leszek is..már teljesen elbizonytalanodtam.Szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, barátaim dolgoznak. Ti hasonlóan kilennétek borulva, vagy ez nem normális, én vagyok bedilizve a semmitől?

Kérlek Titeket számoljatok be hasonló tapasztalatokról vagy véleményekről!

Komolytalanság nem érdekel.Köszönöm.

2015. ápr. 20. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad,hogy még csak terhes vagy,vagy már megvan a baba?Mert a depresszió általában a gyerek születése után jelentkezik.De nem értem azt sem,hogy miért nem tudsz busszal közlekedni.Amíg nem javítják meg a kocsit,addig embereld meg magad,és buszozz.Elhiszem,hogy nehéz otthon is mindent egyedül csinálni,de hidd el,hogy a párod sem jókedvéből van távol,hanem azért mert értetek dolgozik.
2015. ápr. 20. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Te nem dolgozol?
2015. ápr. 20. 16:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Bár dolgoznék, de gondolhatod hogy nem most fogok ujra elállni melózni, terhesen. Lett volna egy jó munkalehetőségem, de az orvos szigorúan letiltott mert 2 vetélésem is volt.
2015. ápr. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!