Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már elég rég óta van fehér...

Már elég rég óta van fehér folyásom tegnaptól megváltozót egy mini rózsa szín pöttyel kezdte aztán egy nagy csík mára tele van BARNA folyással jön az 1. mensi? SOS félek

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
valoszinuleg igen, ha korban is az 1. mensi megjovetelehez allsz kozel. ugy ertem, ha mar mas jelet is tapasztaltad, pl elkezdtel noiesedni, szorosodni az intim helyeken, nottek a melleid, vagy erezted par napja, hogy gorcsol a hasad vagy feszulnek a melleid, stb. akkor valoszinu hogy igen. ne felj, ez termeszetes.
2015. ápr. 20. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez első menstruáció, vegyél betétet és beszélj anyukáddal. És gratulálok, hogy nagylány lettél!
2015. ápr. 20. 14:43
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat eleinte azért féltem mert még nagyon fiatal vagyok hozzá is gondolkoztam, hogy ez reális-e ? xD De azért köszönöm :D
2015. ápr. 20. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy fiatal? Manapság már egy 10 évesnél is teljesen normális, ha megjön, sőt nekem volt olyan ismerősöm, aki ennél is fiatalabb volt. DE ha nem menstruáció, akkor lehet, hogy valami bajod van, bár ennek igen kicsi a valószínűsége, mindenesetre a menstruáció 3-7 napig tart, eleinte erősebb, később gyengébb és általában 28-30 naponként jön meg, viszont a második menzeszed nem egy hónap múlva fog megjönni, csak hónapok múlva, utána 2 éven belül beáll a rendszer.
2015. ápr. 20. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Na megjött?? :D
2015. ápr. 20. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
még nem csak ugyan olyan barna csík majd meglátjuk :)
2015. ápr. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!