A kínai rózsa virága miért fehér?
Figyelt kérdés
Piros virágú növényről lett lehomlítva, de már a virága nekem fehér, csak a közepén van egy kis piros szín!2014. szept. 10. 18:31
2/5 anonim válasza:
Szabadban tartod? Nem tápanyaghiányos?
3/5 A kérdező kommentje:
Szabadban van tartva, táplálkozva is van!
Én arra gondoltam, h a fehér virágú kaktuszomnak köze lehet a dologhoz mikor beporzás van!
2014. szept. 15. 17:47
4/5 anonim válasza:
Hát ez az egy biztos, hogy a kaktusznak nincs hozzá köze. Nem rokonok ugyanis.
Ez kb. olyan dolog, mint hogy a sárga kanárid fehér lesz, mert van egy fehér kan kutyád...
Egyébként is nagyon ritka dolog, hogy egy növényt megváltoztasson egy másiknak a virágpora, és akkor is csak azonos fajúaknál fordul elő.
Szerintem valami tápanyagprobléma lesz, vagy hiány, vagy többlet. (Amikor egy túlsúlyos tápanyag nem enged felszívódni egy másikat, ezért relatív hiány alakul ki, hiába, hogy az is megvan a talajban.)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást!
2014. szept. 16. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!