Még sincs hüvelygombám?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy csúnya betegségem, amire antibiotikumot kaptam. Utána kezdődött a viszketés, gondoltam hüvelygombám van. Elmentem az orvoshoz, tudott az antibiotikumról, megvizsgált, de azt mondta, minden rendben. Nem értem ezt az egészet. Ha most elkezdem használni a Canestent, nem lesz bajom?2015. ápr. 17. 20:42
2/6 anonim válasza:
Egyes antibiotikumok mellékhatása viszketés.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Második! Igen, tudom, de azt olvastam, hogy egy-egy ilyen antibiotikum-kúra felborít mindent, és kialakul a hüvelygomba.
2015. ápr. 17. 21:07
4/6 anonim válasza:
Altatással kiműtötték a 4 bölcsességfogamat, arra kellett antibiotikuomt szednem. Jó kis hüvelygombám lett tőle, úgyhogy canestennel kezeltem. Gyorsan elmúlt. :) 18L
5/6 anonim válasza:
Második vagyok; igen, van akinek lesz tőle gombája, de van, akinek csak mellékhatás miatt viszket, gombás fertőzés nélkül.
6/6 anonim válasza:
De , ez gomba volt az antibiotikumtól!
Canesten megszüntette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!