Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hónapok óta rengeteget késve...

Hónapok óta rengeteget késve jön meg a havim. Mitől?

Figyelt kérdés

Eleinte rendszeres volt a mensim, időben jött meg mindig. A ciklusaim 30 naposak szoktak lenni általában és 7 napig tartanak a menstruációim.

Január óta 38-45 naposak a ciklusaim és amikor megjön, sokkal erősebben fáj, mint január előtti hónapokban szokott. Ez normális? Mitől van?

19/L

2015. ápr. 13. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
talán az orvost kérdezd
2015. ápr. 13. 21:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, egyértelmű hogy el kell mennem. De tudtommal ezért van ez az oldal hogy kérdezzünk. És én azért kérdeztem, hogy hátha valaki találkozott ilyen esettel. Nem kell bunkózni, vagy ha csak ilyen válasz jön ki, akkor írni se kell. Kössz a semmit.
2015. ápr. 13. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Érdemes kivizsgálni. Van akinek alapból hosszabb vagy rövidebb lesz idővel a ciklusa de a hosszu és rendszertelen menzesz nem jó jel. Persze nem jelent feltétlen bajt. Csak érdemes a végére jarni.
2015. ápr. 13. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

persze, hogy találkozott már ilyen esettel másvalaki is. csakhogy ennek rengeteg különböző oka lehet. akkor meg olyan, ha itt kérdezed, mintha egy jósnőhöz mennél ugyanezt megkérdezni.

tehát ezért írtam, hogy az orvoshoz menjél, mert ha itt neked 10-en vagy 20-an le is írják, hogy nekik mitől volt, attól még egyáltalán nem biztos, hogy neked is attól van.

2015. ápr. 13. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Áruld már el, mennyire lennél azzal kisegítve, hoyg valaki játsza neked a webdoktort és monitoron keresztül megmondja, hogy pl. cisztád van?
2015. ápr. 13. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
az utolsót nem én írtam, bár ő is 72%-os (első vok)
2015. ápr. 14. 01:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon fantasztikusak vagytok... Ezen az oldalon már nem lehet semmit sem kérdezni, mert mindenki beszól a kérdezőnek... Az előbbi kommentemben már leírtam, hog ha nem tudtok normális választ adni csak tahón hozzászólni egy kérdéshez, akkor inkább ne is írjatok... Szörnyű milyen lett ez az oldal... Régen normálisak voltak itt az emberek...

3# válaszoló: köszönöm válaszod, mindenképpen elmegyek orvoshoz.

2015. ápr. 14. 07:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális a korodban, ha más tüneted nincs, akkor semmi baj.
2015. ápr. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!