Milyen mézeshetek hólyaghurut elleni praktikákat tudtok? Hónapok óta a poklot járom.
Menj orvoshoz, kezeltesd ki, sajnos erre muszáj az antibiotikum, főleg, hogy hónapok óta küzdesz vele, egyértelmű hogy a szervezeted önmagától nem tud elbánni a fertőzéssel.
Vedd komolyan, mert ha feljebb jut a fertőzés ezerszer rosszabb és veszélyesebb lehet.
Gyerekkoromban volt egyszer vesemedence gyulladásom, nem voltam nyikhaj, de egy hétig csak feküdtem, gyógyszeren éltem és csak arra emlékszem, hogy fájtam...
(Ha a partnerednek is vannak panaszai őt is ki kell kezelni, mert vissza fogja neked adni)
Ez nem nemi betegség, hogy a partnerétől visszakapja.
Ha élsz szexuális életet, nagyon fontos a higiénia. A hólyaghurutot jórészt az E. coli baktérium okozza, ami ott él mindenki vastag- és végbelében. Szexuális aktuskor, ha nem megfelelő a higiénia, akkor a nedvekkel óhatatlanul is eljut a végbeledtől a húgycsövedig, amin keresztül feljutnak a baktériumok a hólyagba, és megtelepszenek. Alapvető, hogyha élsz szexuális életet, akkor előtte-utána mindig alaposan mosakodj le alul, és amint tudsz, menj el pisilni, hogy az esetlegesen feljutott baktériumok ne tudjanak elkezdeni szaporodni, és megtapadni a hólyagban.
Ami fontos, hogy antibiotikumot, ha nem szedtél eddig, muszáj lenne szedned.
Illetve a tőzegáfonya kapszulát nagyon dicsérik, megelőzésben, és kezelésben is jó, próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!