Mi az abszolut kulonbseg a rendes nogyogyasz es az ugynevezett gyerek vagy tininogyogyasz kozott? Hany eves korig erdemes a gyereknogyogyaszhoz menni? Araikban kulonbseg?
Kedves 70%
Azért a professzornak csak van "némi" rálátása az általa tanított ifjak hozzáálását illetően, nem gondolod?
Milyen professzor?! Pszichiáter, akinek ez a kutatási területe? Vagy olyan nőgyógyász, aki felmérést végez a kollegák körében (több száz, ezer embert érint!) a nőorvosok gondolkodásáról?
Hagyjuk már ezt:) A professzor egy kinevezés, egy cím, ami arról szól, hogy adott területen belül valalki szakmailag bizonyos eredményeket ért el, vagy kutatási területe van. Attól még nem lát bele a többi ember fejébe.
Az meg, hogy ki megy férfi és ki női orvoshoz magánügy. El kellene végre fogadnod, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint te. A világ különböző emberekből áll, akik nem a te hasonmásaid. Nem kicsi nárcizmus lehet benned:)
Kamaszként kb az osztály lányai közül 10 járt férfi orvoshoz, 2 nőhöz (ebből én voltam az egyik), 2 pedig nem ment még nőorvoshoz. Volt nő és volt férfi orvos is a városunkban.
Mindenkinek más a fontos. Én a nőt preferáltam, mert szégyenlős voltam, de a csajok nagyrésze nem így döntött. Na és?!
Neked csak a te gondolkodásod az elfogadható, aki nem ért veled egyet az vagy nárcisztikus, vagy sarlatán professzor, vagy bármi amivel megsérthetsz bárkit.
Sajnállak, tiszta szivemből mondom, nem gúnyolódni akarok.
Ha van, illetve lenne választási lehetősége a 14-18 éves lánynak, akkor inkább menne női nőgyógyászhoz mint férfihez.
EZT írtam.
Ha nincs lehetősége választásra, mert olyan helyen lakik, vagy esetleg nem is hallott a lehetőségről hogy vannak már egyre többen női orvosok is, akkor természetesen férfihoz mennek.
Mivel tanítónő vagyok, tapasztalatból írtam ezt kedves 14:50-es válaszolgató.
A másik, amit a professzorról írtál, szintén elfogadhatatlan, hiszen az egyetemen oktat és így nyilván tanítványaival van olyan viszonyban, hogy felelősen ki merje jelenteni, amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!