3,5 éve alig alszom a gyerek miatt, ez hova vezet?
Elképzelni se tudom, hogy min mész keresztül, mert hál' istennek az én gyerekeim jó alvónak számítanak. Ha mégis van húzós éjszaka/éjszakák egy huzamba, akkor a férjem is besegít. Általában úgy oldjuk meg, hogy én alszom 9-10-től hajnali 1-ig, utána meg ő reggel 6-7-ig.
Ha mázlink van (ami előfordul ilyenkor), akkor 2 óra alatt feladja a gyerkőc és tudunk tovább aludni.
Egyébként az anya szervezete hihetetlen, hogy miken képes átmenni és miket bír ki.
Azt tudom neked mondani, hogy még egy 5-6 év és könnyebb lesz.
Most kezdhetném sorolni, de mi értelme lenne?
dr Gaál Éva alvásszakértő, a gyermekkori alvászavarokkal foglalkozik. A Madarász Kórház alvás ambulanciáján dolgozik. Őt ajánlom, mert segíteni fog! Van magánrendelése is a Róbert Klinikán.
Ez nem normális, hogy a 3 és fél éves gyereked ennyiszer kel. Át kell beszélni a részleteket és meg kell oldani a problémát. Ha ezután sem oldódik meg a te alvászavarod, akkor annak is meg kell keresni az okát. Ez lehet szervi és lehet pszichés alapon. Mind a kettőt lehet és kell is kezelni a megfelelő szakemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!