Menstruációs görcsre mit ajánlotok? Ami erős?
Figyelt kérdés
Eddig cataflamot szedtem de az most nincs itthon és az orvoshoz sem tudok elmenni,viszont annyira görcsölök hogy legszívesebb letudnám magam szúrni,milyen vény nélküli nagyon erős görcsoldók vannak.2015. ápr. 13. 12:04
1/5 anonim válasza:
A Cataflamból most már lehet kapni a Cataflam Dolót, ami ugyanolyan, mint az eredeti, csak egy szemben 50 mg hatóanyag helyett 25 mg van. Ha abból kettőt beveszel, olyan, mintha egy vényköteles szemet vettél volna be. Igaz, hogy jóval drágább, mint a vényköteles, de ha ennyire görcsölsz és a Cataflam bevált, akkor lehet, hogy vészmegoldásnak megéri.
2/5 anonim válasza:
a cataflam nagyon veszélyes gyógyszer.
halálos is lehet.
szedjél algoflex M-et.
3/5 anonim válasza:
én is az Algoflex M-et ajánlom. azt szoktam bevenni, és 10-15 perc múlva már el szokott múlva a görcs
4/5 A kérdező kommentje:
Azt már használtam és szinte semmi hatása nincs. :/
2015. ápr. 27. 10:58
5/5 anonim válasza:
Nekem Flector Rapidot írt ki a doki (por, vízben fel kell oldani). Nagyon szar az íze, de legalább az használ, ha már semmi más nem. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!