Az erős menstruációs görcsök ellen mit tehetnék? 15/L
Figyelt kérdés
Ma reggel jött meg és a görcsök nagyon erősek.. a gyógyszer sem segít így is fáj nagyon. Próbáltam, hogy kádban forró vízben fekszek kb 40 percet, akkor jó is volt nem fájt, de az sem tart örökké.. Valaki esetleg tud segíteni, hogy ad valami ötletet vagy tanácsot? Előre is köszönöm!#menstruáció #menstruációs göecsök
2015. márc. 21. 09:33
1/7 anonim válasza:
Algoflex m nekem az segített mikor annyi idős voltam mind te mert nospa semmit se hatott pedig 6szemet be vettem.Azóta csak algoflex m et használom ha kell.
2/7 anonim válasza:
A mozgás nekem általában beválik :)
3/7 anonim válasza:
melegvizes palack a hasadra (nem tudom pontosan hogy hívják)
speciális torna
5/7 anonim válasza:
Xilox
Bár ugy tudom, hogy ezt csak repectre lehet venni :/
7/7 anonim válasza:
Sétálgass.Feküdj le de ne húzódj össze.Nyújtózz ki!!!Mert ellazítja az izmokat.Torna.Citromfű tea.Elálmosít és jó a görcsök ellen.Na meg egy nagy tábla csoki.Nekem ez szokott segíteni. :) 11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!