Mit tegyek? Hogy érhetem el, hogy szerdára elmúljon a menstruáció? Mit tudtok ajánlani az erős hasi görcsök ellen?
Figyelt kérdés
Rettenetes a mosatni menstruációm. Hányingerem van, görcsöl a hasam, gyenge vagyok, erős a folyás, de szerda délután mennem kell valahova, hosszabb időre, de ha marad az állapotom, nem tudok menni. Kérlek titeket segítsetek, nagyon szenvedek!!!
14/l
2013. okt. 28. 19:34
1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat, *mostani
2013. okt. 28. 19:40
2/7 anonim válasza:
Elmúlni nem fog előbb semmitől,de a tüneteidet lehet csökkenteni,elmulasztani. Nem szoktál fájdalomcsillapítót ,görcsoldót bevenni? Próbáld meg az Algoflex M-et,vagy Algoflex + No-Spa, ha van otthon Cataflamot,Apranaxot,amit most szedjél 3x naponta.
Ha nem segítenek menj el a háziorvosodhoz, ő ad injekciót (Algopyrin,No-Spa,Voltaren, hányingerre Cerucal).
3/7 A kérdező kommentje:
Vettem be, de nem sokat használ :(
2013. okt. 28. 19:41
4/7 anonim válasza:
Addigra elmúlni nem fog, viszont a görcsök enyhítése érdekében tudsz tenni. Próbáld kerülni a nehéz zsíros ételeket, egyél inkább zöldséget, gyümölcsöt, plusz rengeteg mentes víz. A meleg levesek, teák is jók, ezek ugyan enyhítik a fájdalmat, (a meleg lazítja az izmokat) viszont erősebb vérzést okoznak, ami viszont megintcsak jó, mert így elvileg gyorsabban tisztul a szervezet.
5/7 anonim válasza:
Menj el az orvosodhoz,vannak olyan betegeink,akik havonta visszatérnek ilyen panaszokkal,mert csak injekcióval tudnak "létezni".
7/7 Thomilla válasza:
Bár nem azonnali segítség, de sok amerikai blogban és tudományos leírásban olvastam, hogy gyakran az eldobható betétekben/tamponokban lévő káros anyagoktól (klór, dioxin) görcsöl a hasunk. Én már 7 hónapja 100% pamutból varrt mosható betéteket használok és a 4. hónap után teljesen elmúltak a fájdalmaim. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!