Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mostmár tényleg nem tudom....

Mostmár tényleg nem tudom. Szerintetek meg fog jönni vagy ez már az? 16/l

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves vagyok, lassan fél éve.. már alapból érdekes, hogy még nem jött meg ez igazából csak azért zavar, mert fiúkkal emiatt nem szeretek annyira barátkozni, úgy érzem, hogy még nem vagyok elég érett és érdekes lenne ha barátom lenne meg igazából A kosarú melltartók sem passzolnak pontosan ha nem oylan a fazon... csak szűkebb barátikör tudja és család. Ebben a hónapban mentünk volna nőgygógyászhoz, mert átlagban 16 év alatt megkéne jöjjön, ráadásul suliorvos is elküldött:DD..

Jó 2 éve van sárgás-fehéres folyásom... tegnap észrevettem hogy barna-barnás, és ma is az. Semmi különösebb érzésem nincs, csak remélem, hogy megjön és megszabadulhatok néhány félelmemtől köztük nőgyógyásztól is és nem lesz egy közhelyes 'először megjött' sztorim. Ugye ha jól tudom, akkor a rendes mensi sem piros hanem inkább barnás... Szerintetek előjel vagy megjött? Amúgy nem fáj és semmi különös érzésem sincs..

Ja és mége gey kérdés!:D Milyen feeling a 'mindjárt megjön érzés'?

Válaszokat előre is köszi:)

2015. ápr. 7. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy ez mar az elojele es a kovetkezo honaptol mar megjon rendesen. ez barnazas, a rendes mensi utolso napjain ilyen a verzes altalaban, de az elejen ettol joval pirosabb, erosebb. a mindjart megjon erzes pedig olyan, hogy feszul a melled, gorcsol a hasad, feszul az alhasad. ha majd atelted, tudni fogod, hogy milyen.
2015. ápr. 7. 17:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Egyébként ióti, milyen gyakran cserélgetitek a betétet? mondjuk ez emberfüggő, de úgy kb? És szerintetek akkor egyelőre elég ha tisztaságiba leszek?
2015. ápr. 7. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Gratulálok, hamarosan nővé érsz! :)

Inkább tegyél be egészségügyit, és mindig legyen nálad! Ha erősebb, tehetsz be nappal is éjszakait! A cserélgetés mindenkinek más időpontokban szükséges, majd kitapasztalod!

2015. ápr. 7. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már az első volt, csak nagyon gyenge még.
2015. ápr. 7. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez az első menstruációd. A következő már valószínű piros is lesz.
2015. ápr. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!