Mostmár mindig elő fog jönni az ekcéma?
Figyelt kérdés
Múlthét végén a csuklómon ekcéma jött ki, mégpedig az ezüst karkötőmtől, amit kb 1 éve viseltem. Ha ezüst karkötőt fogok hordani (miután elmúlik az ekcéma), akkor újra ki fog jönni? Vagy bárhol máshol, ha ezüsttel találkozik a bőröm?
Köszönöm!
18L
2012. jún. 16. 00:41
1/2 X-atosz válasza:
Én azt mondom, ne kísértsd a sorsot. Hordj inkább alumíniumot, aranyat, műanyagot, gyöngyöt, kagylót, stb...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktam ékszert hordani, ez az egy karkötő volt rajtam egész sokáig. Illetve fülbevalót hordok (3db), az is ezüst, de azzal nem volt gondom soha, pedig több éve a fülemben van.
De nem túl valószínű, hogy hordani fogom a karkötőt. :)
Köszönöm!:)
2012. jún. 16. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!