A puha mell minek a jele?
Túl sokat foglalkozol magaddal.
Fogadjunk, hogy a tankönyveket feleannyira sem nézegeted úgy, mint a drága melleid!
Mindenkinek, aki gyors és nagy fogyózásba kezd, annak feltétlen kell számolnia azzal, hogy szinte mindig a mellből kezd el leginkább fogyni!
Viszont ha újra hízni szeretne, akkor nem a mellre kezd hízni...
Tehát egy fogyózás előtt jó lenne mindenkinek végiggondolnia, hogy megéri-e a melleit beáldozni?
Mert a mell csak egyszer megy tönkre - de akkor egy életre...
Nekem is puha szokott lenni a mellem, mikor vékonyabb vagyok, és egy hosszabb diéta után vagyok.
Most nagyon feszül a mellem, meg van dagadva,duzzadva, nem puha, ez azért van mert híztam kb 3-4 kilót húsvét előtt és közben is.
Borzalmas érzés!
Mint egy lufi ami mindjárt kipukkan.
Arról nem is beszélve hogy melltartó nélkül elviselhetetlen érzés és csak tegnap óta érzem ezt, sőt kibuggyan a mellem a melltartómból is kicsit.
Szóval én inkább úgy lennék vele hogy inkább lenne puha a mellem de nem fájna, nem húzódna, és még kisebb darab is lennék.
Úgyhogy ma már úgy vagyok vele hogy vége a húsvéti zabálásnak és belefogok a kemény diétába mert ez nem állapot.
Ráadásul 22 kiló zsír van a testemen az internetes kalkulátor szerint.
Azta.. Hát akkor inkább örülök, hogy puha. Csak azért tartom furcsának, mert eddig nem ilyen volt.
És egyébként nem azért fogytam mert fogyókúráznék, hanem egyszerűen minden rossz összejött és étvágyam sem volt.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!