Hogyan lehet elkerülni az éjszakai szivárgást? (bővebben lent)
Nyugodtan használhatsz tampont is, se a korod nem kizáró ok, se az, ha még szüz vagy, csak a minivel célszerü kezdeni.
De lehet kimondottan éjjelre való betétet is kapni, csak az esetlég el tud csúszni.
Én kb ilyen idös korom óta használtam éjjel is (40 éven keresztül) és soha nem volt vele bajom. (De ha csak az kiránduláson illetve táborba használod éjszaka - tehát nem minden alkalomma, akkot biztos, hogy nem lesz bajod töle)
A kisérletezéshez meg pár tipp: elöször is tudnod kell, hogy milyen irányban fut a hüvelyed - ezt a legkönnyebben úgy tudod meg, ha hanyatt fekszel az ágyban és a bekrémezett ujjadat megpróbálod lassan és óvatosan bedugni. Ha nem feszited meg magad, akkor nem fáj és érzed, hogy kicsit srégen hátrafelé kell haladni.
Ha már az irányt megtanultad, akkor próbáld ki a mini tampont ugyanigy fekve feltenni.
Csak ha már megy, akkor célszerü vagy guggolva, vagy - ami sokkal egyszerübb és kényelmesebb - a WC-n ülve.felrakni.
Én pedig férfi vagyok!Nem ciki,természetes!Azt hogy kínlódsz vele megértem,de a tampont pont erre találták ki és a szüzességed sem emiatt fog elveszni:)
Barátnőim is jártak már így,semmi gond,ezzel kell éljél,mivel nő vagy.Bocs hogy beleszóltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!