Antibiotikum miatt hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot szedtem, de csak 3 napig, ínygyulladásra. Nem tudtam mellé probiotikumot szedni, így most gombára utaló tüneteim vannak.
Nincs folyás vagy szag, mindössze fájt az együttlét (ebből vettem észre), és nagyon enyhe bőrirritáció alakult ki az érintett területen, szintén enyhe viszketéssel párosulva.
Kedden tudok venni Canesten kúpot és krémet.
Ez helyrehozhatja a problémát?
2015. ápr. 5. 15:31
11/11 anonim válasza:
Az orvost azért irtam mert biztos ami biztos, nem tudjuk mi a baj. Viszont prodald igy a canestent és hátha segít. Ha segít gomba, ha nem segit akkor más. Végülis ráér akkor a doki ha nem segit, ne költs ezért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!