Tényleg létezik ilyen betegség?
Nem kételenség. Sok nönek vannak problémái a peteéréssel és a menstruációval. ez a rohanó világnak és az antibébi tablettáknak az oka.
A petes sejt a petefészekekböl jön egyszer egy hónapban (valakinek akár többször is) egy darab. ez egy napig él és egy nap alatt ha megtermékenyül akkor tovább megy a méhig ahol beágyazódik és elkezd növekedni. ha nem termékenyül meg akkor felszívodik, és a méh közben minden hónapban készül a beágyazódásra, és nyálkahártyát növeszt, ha nem ágyazódik be semmi, akkor fogja és megtisztítja magát vagy is leválik ez a nyálkahártya és ez a menstruáció. na most hormon probléma miatt lehet nincs mensije de még is beágyazódik a baba, ez nehezen fordul elö, de lehet ilyen.
Ezek a mai fogamzásgátló tabletták jóval biztonságosabbak, mint hinnénk. A többség minimális hormont tartalmaz és a legtöbb nő, aki felelősségteljesen szedi, az figyel a teste minden rezdülésére, tehát egyből tudja, ha bajt okozott a gyógyszer! Mert hát semmi sem tökéletes! Nekem is volt már olyan, hogy olyasféle gyógyszert kaptam (Lindynette 20), aminek nem volt megfelelő az összetétele, így váltottam Yasminelle-re. Azóta minden rendben.
Amiről a Kérdező beszél, az a betegség valóban létezik, nem jut eszembe a neve, de amint eszembe jut, írom! Ennek nem feltétlenül a fogamzásgátló gyógyszerek szedése a kiváltója, hanem egyéni hormonális és szervi problémák állhatnak a hátterében.
Attól, hogy egy nemzőképes nőnek valami okból kimarad a menses-e, attól még ugyanúgy megtermékenyülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!