Mennyire normális ez a menstruációs ciklus?
Figyelt kérdés
A februári menstruációm 2 héttel hamarább jött meg mint kellett volna(eddig mindig a hónap közepén volt, most a hónap elején), az e havi csak ugyan úgy a hónap elején jött meg. Azt hittem hogy akkor minden rendben, csak átállt két héttel korábbra, de tegnap reggel véreztem... (semmi előjele nem volt hogy megjönne, hasi fájás stb). Fura módon a nap többi részébe nagyon nagyon keveset véreztem, ma pedig mikor felkeltem néztem meg és jöttem rá hogy lényegében abba maradt mert az éjszaka alatt egyáltalán nem véreztem. Lehetséges hogy amiatt borult fel hogy az elmúlt 4-5 hónapba kezdtem el igazán a szexuális életemet élni?(szűz vagyok még, csak pettingelünk de azt elég gyakran, minden héten min egyszer)2015. márc. 21. 06:42
1/1 anonim válasza:
Nem borult fel szerintem semmi, ovulációs ("középidős") vérzésed volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!